Automaat rijbewijs

Automaat rijles in Limburg

Wij leveren altijd maatwerk, ook als je moeite hebt met het halen van het rijbewijs. We hebben drie specialisten in dienst die jou helpen aan het rijbewijs! Joyce, Arno en Bert.
Joyce heeft inmiddels zo’n 10 jaar ervaring op het gebied van rijles geven aan leerlingen met ADHD, PDD-NOS, faalangst of een autisme. Arno werkt inmiddels meer dan 25 jaar bij Osseforth en is ook thuis op het gebied van ADHD, PDD-NOS, rijangsten, faalangst en Autisme. Hij heeft ook geruime ervaring met leerlingen met een beperking (bijvoorbeeld aan de ogen). Bert heeft een 15 jaar ervaring, geeft rijles in de regio Maastricht en beschikt over een automaat. Hij is gespecialiseerd in autisme, faalangst, rijangst en ADHD.
Ze zijn ervaren in het begeleiden van mensen die last hebben van faalangst of een traumatische ervering. Deze specialisten volgen regelmatig cursussen en bijscholingen over de bovengenoemde onderwerpen. Enkel met de juiste dosis begrip en inlevingsvermogen zijn zij in staat om jouw het autorijden eigen te laten maken. Een automaat in combinatie met een begeleider, die weet wat nodig is voor jou om te slagen, biedt nieuwe perspectieven.
 
Spreek je niet goed Nederlands?
Osseforth geeft ook rijles in het Engels, Duits, Arabisch en Frans. Neem telefonisch contact met ons op, dan zorgen wij dat je rijles krijgt van een instructeurs die bij je past.

De automaat
Rijden met een automatische versnellingsbak betekent rijden met zo min mogelijk afleiding. Dit is een uitkomt voor leerlingen die keer op keer zakken of ADHD, PPPD-nos of een beperking aan het zicht hebben. Je hoeft niet meer te schakelen en hebt daardoor meer tijd om te letten op het verkeer. In een automaat rijden enkel instructeurs die professionals zijn op het gebied van faalangst, ADHD etc. Ze hebben trainingen gevolgd en jarenlange ervaring waardoor we maatwerk kunnen leveren voor leerlingen die wel kunnen slagen met passende begeleiding.

Neem contact op voor een proefles en ontdek hoe ontspannen en plezierig een automaat rijles is!

Inschrijven automaat autorijles

of bekijk prijzen

Duidelijkheid kosten automaat rijbewijs

Wij adviseren altijd een proefles voordat je start met de rijopleiding in de automaat. Je krijgt namelijk tijdens de les een beeld van de rijschool en de instructeur, zodat je kunt ervaren vanuit welke aanpak wij jou aan het rijbewijs gaan helpen. Ook geeft dit de instructeur een goed beeld van jouw talent en vaardigheid, zo kunnen we begeleiding bieden die past bij wat jij nodig hebt. Na de proefles is er een uitgebreide evaluatie bij je thuis. Dan wordt uitgelegd hoeveel lessen je nodig hebt in de automaat en wat de totale kosten voor het rijbewijs zijn.

Persoonlijke aanpak, efficiënt en effectief leren

Je wordt voor je rijlessen in de automaat thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Na elke automaat rijles wordt je voortgang besproken. Op de gratis Osseforth Rijles App kun je je voortgang ook bekijken en zelf je automaat rijlessen plannen.

De automaat rijles duurt 60 minuten en kun je elke dag plannen, van minimaal 1 uur in de week tot maximaal 15 uur!

Dagen

Tijden

Maandag t/m vrijdag

08:00 - 21:00

Zaterdag

08:00 - 17:00

 

Wanneer kies je voor een automaat rijbewijs?

 • Je hebt moeite met autorijden en/ of schakelen
 • Je hebt faalangst of andere angsten
 • Je hebt een medische beperking

Overige bijzonderheden automaat rijles

 • Het automaat rijbewijs is geldig voor een automaat auto. Wil je van automaat naar schakel overstappen dan moet je enkel het rijexamen opnieuw afleggen.
 • Het CBR beoordeelt of je rijgeschikt bent. Zorg op tijd voor je Eigen Verklaring van het CBR zodat je op kunt gaan voor je automaat rijbewijs.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen

 • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
 • Gratis Osseforth Rijles App, 24/7 online plannen en nakijken
 • Je vorderingen tijdens de rijles worden vastgelegd met een camera
 • Altijd dezelfde auto en altijd dezelfde rij-instructeur
 • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet
 • Klassikale of individuele theorielessen
8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
sem Schaeffers: "Ik ben erg tevreden over de rijschool. De lessen waren leerzaam en ik heb in 1x mijn praktijk gehaald. Super goed."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.3."
06-07-2019 Maastricht
Dhr./mevr. : "fijne ervaring goed communicatie."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.7."
06-07-2019
Aljosha Pickert: "alles kon niks was te moijlek.
Goede uitleg nette mensen.
In de verkeer voelde ik me veilig van af dag 1.
Top bedankt ervoor"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
03-07-2019 Eygelshoven
Automaat rijbewijs, volg automaat rijlessen – Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019