Faalangst

U hebt last van faalangsten of rijangsten?

Het komt helaas nog vaak voor dat cursisten keer op keer zakken voor het praktijkexamen. In veel gevallen is dan sprake van faalangst en/of rijangst die spontaan optreedt tijdens het afrijden. Dit is natuurlijk niet wenselijk, maar ook niet nodig.
 

Veel automobilisten hebben last van angsten

Wist u dat meer dan 800.000 automobilisten niet meer durven te rijden omdat ze een faalangst of een andere soort rij-angst hebben? Denk bijvoorbeeld aan plotseling optreden angst bij het oprijden van de autosnelweg. Het komt vaker voor dan u denkt. 
Wij beschikken over lesauto's die handmatig geschakeld worden of automatisch. Desgewenst kunnen we van de schakelauto overstappen op de automaat wanneer blijkt dat u zich niet voldoende op het verkeer kunt concentreren omdat u moet schakelen.

Met deskundige begeleiding is faalangst of rijangst te controleren. Osseforth Opleidingen heeft deskundige instructeurs in dienst die u van deze angsten af kunnen helpen. Samen met u doorlopen wij een traject om te achterhalen waarop uw angsten zijn gebaseerd. Heeft het te maken leerproblemen? Bent u tijdens het examen alweer alles vergeten bent wat u hebt geleerd? Of kunt u zich niet voldoende concentreren?
 

Wanneer rij angst begeleiding zoeken

Laat onze ervaren en deskundige "faalangst" docenten een einde maken aan uw examen nachtmerries en neemt contact met ons op indien u last heeft van één of meerdere onderstaande gevallen

  • U hebt last van verkeersangst
  • U hebt last van algemene rij angst(en)
  • U zoekt begeleiding bij een (oud) trauma
  • U zoekt begeleiding bij een fobie
  • U wilt gebruik maken van ongeval analyse
  • U hebt Whiplash klachten
     

Vrijblijvende "faalangst" intake

Via een vrijblijvende intake les analyseren uw problemen. De daarop volgende trainingen zijn gericht op en sluiten volledig aan op uw rijproblemen. Door persoonsgerichte begeleiding, leggen we de basis voor meer zelfstandigheid zodat u zonder vrees de openbare weg op kunt en uw examen haalt. 
Het standaard traject omvat vijf sessies van maximaal drie uur en is in de regel binnen zes weken afgerond.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Anouk Graaf: "Goed"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
03-11-2018 Vaals
Floor Rouers: "Door de mogelijkheid van een versneld traject heb ik binnen enkele weken mijn rijbewijs weten te behalen. Zonder de begeleiding van Paul was dit nooit gelukt. Door de vakkundige werkwijze en het enthousiasme werden de rijlessen erg leuk en leerzaam :)"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
01-11-2018 Nuth
Tessa Miesen: "Ik heb een zeer goede ervaring bij osseforth.
Vanaf de proefles al een heel fijn gerust gevoel gehad bij de rijinstructeur. Ik was heel angstig, en dat was meteen weg. Hij stelt je gerust en is heel vriendelijk en duidelijk.
Complimenten. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
26-10-2018 Maastricht
Faalangst en rijangsten tijdens autorijles en rijexamen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018