Faalangst

U hebt last van faalangsten of rijangsten?

Het komt helaas nog vaak voor dat cursisten keer op keer zakken voor het praktijkexamen. In veel gevallen is dan sprake van faalangst en/of rijangst die spontaan optreedt tijdens het afrijden. Dit is natuurlijk niet wenselijk, maar ook niet nodig.
 

Veel automobilisten hebben last van angsten

Wist u dat meer dan 800.000 automobilisten niet meer durven te rijden omdat ze een faalangst of een andere soort rij-angst hebben? Denk bijvoorbeeld aan plotseling optreden angst bij het oprijden van de autosnelweg. Het komt vaker voor dan u denkt. 
Wij beschikken over lesauto's die handmatig geschakeld worden of automatisch. Desgewenst kunnen we van de schakelauto overstappen op de automaat wanneer blijkt dat u zich niet voldoende op het verkeer kunt concentreren omdat u moet schakelen.

Met deskundige begeleiding is faalangst of rijangst te controleren. Osseforth Opleidingen heeft deskundige instructeurs in dienst die u van deze angsten af kunnen helpen. Samen met u doorlopen wij een traject om te achterhalen waarop uw angsten zijn gebaseerd. Heeft het te maken leerproblemen? Bent u tijdens het examen alweer alles vergeten bent wat u hebt geleerd? Of kunt u zich niet voldoende concentreren?
 

Wanneer rij angst begeleiding zoeken

Laat onze ervaren en deskundige "faalangst" docenten een einde maken aan uw examen nachtmerries en neemt contact met ons op indien u last heeft van één of meerdere onderstaande gevallen

  • U hebt last van verkeersangst
  • U hebt last van algemene rij angst(en)
  • U zoekt begeleiding bij een (oud) trauma
  • U zoekt begeleiding bij een fobie
  • U wilt gebruik maken van ongeval analyse
  • U hebt Whiplash klachten
     

Vrijblijvende "faalangst" intake

Via een vrijblijvende intake les analyseren uw problemen. De daarop volgende trainingen zijn gericht op en sluiten volledig aan op uw rijproblemen. Door persoonsgerichte begeleiding, leggen we de basis voor meer zelfstandigheid zodat u zonder vrees de openbare weg op kunt en uw examen haalt. 
Het standaard traject omvat vijf sessies van maximaal drie uur en is in de regel binnen zes weken afgerond.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Eveline Bloemhof: "Een hele prettige ervaring gehad bij Osseforth. Overgestapt van een andere rijschool waar ik minder goede ervaringen had gehad naar osseforth waardoor ze mij echt sommige aspecten opnieuw moesten leren. Paul G. Heeft dit geduldig maar doortastend gedaan en met resultaat, in een keer geslaagd! Er is samen met mij gekeken naar hoeveel lessen er nodig waren en er is niet overdreven. Ik kon ondanks de nodige spanning met een vertrouwd gevoel uiteindelijk mijn examen in."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
21-05-2019 Maastricht
Nienke van Ginneken: "Ivo Schragen, rij-instructeur, heeft er alles aan gedaan om mij op mijn examen voor te bereiden en dat ik zou slagen waarbij geen enkele moeite te veel is. Een hele vriendelijke en sympathieke man, die daarnaast een zeer kundig en geduldig instructeur is. Daarnaast heeft Maud Zwakhalen ons altijd vanuit kantoor perfect geholpen en ook zij heeft er altijd alles aan gedaan om het voor ons zo te regelen dat het in ons voordeel was."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
20-05-2019 Geleen
Jessie Dautzenberg : "Ik heb deze rijschool als heel fijn, fijne instructeur en leuke leerzame lessen. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
18-05-2019 Sittard
Faalangst en rijangsten tijdens autorijles en rijexamen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019