Rijbewijs keuring tijdens rijopleiding vrachtwagen

Rijbewijs keuring vrachtwagen

De verplichte rijbewijskeuring is een belangrijk moment voor de aankomende vrachtwagenchauffeur. Immers als de uitslag nadelig uitpakt kan de rijbevoegdheid worden ontzegd. Deze keuring mag alleen door een bevoegde ARBO-arts worden gedaan, niet de huisarts.

Kies datum medische keuring


 

Keuring vrachtwagenchauffeur 

Iedere kandidaat die het vrachtwagenrijbewijs, C en C1, wilt halen moet zich eerst medisch laten keuren voordat er wordt gestart met de rijopleiding. Een afwijzing houdt immers in dat het desbetreffende rijbewijs niet zal worden afgegeven. 

Elke 5 jaar moeten alle beroepschauffeurs met een groot rijbewijs, C/ C1/ D en E, medisch worden gekeurd door een ARBO-arts. 

Interesse om beroepschauffeur te worden?

Voor alle rijopleidingen C, C1, D, CE en taxi inclusief ARBO-keuringen kun je terecht bij Osseforth Opleidingen. We beschikken ook over de benodigde Gezondheidsverklaring die je zelf (online) dient in te vullen.

 

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Ralph Klinkenberg: "goede ervaringen, leuke medewerkers"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
10-07-2019 Nijswiller
michel Meise: "Top in 1x geslaagd met alles voor mijn C rijbewijs nu nog mijn E achter C dus komt helemaal goed mede dank aan rob top instructeur 👍🏻👍🏻👍🏻"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.5."
15-06-2019 Heerlen
Ger Hinzen: "Klantvriendelijk, goede begeleiding van mijn rij instructeurs. René Coumans en Roger Brouns en ook voor de planning van de rijlessen en de theorie door Katja Heitlager ook mijn complimenten
Ik heb deze rijschool als zeer positief ervaren."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.3."
03-06-2019 Kerkrade
Rijbewijskeuring kan nu ook bij Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020