Rijbewijs CE

Vrachtwagen CE, vrachtwagen met aanhangwagen

U heeft al het C-rijbewijs in uw bezit? En u wilt nu ook met een aanhanger gaan rijden? Volg dan eerst een proefles CE en kies voor het rijlespakket dat bij u past.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

De CE praktijk rijlessen
Voor uw CE rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met de rijopleiding beginnen nadat u een proefles heeft gedaan. De proefles heeft een duur van 2 uur waarin de instructeur samen met u gaat beoordelen hoeveel rijlessen u nodig dient te hebben. De gemiddelde CE rijopleiding bestaat uit 20 rijlessen afgesloten met een praktijkexamen. De opleiding kan plaatsvinden vanaf 5 dagen.

U kunt bij Osseforth kiezen uit 2 typen CE opleidingen

  1. Vrachtwagen met middenasaanhanger: Scania motorwagen met een wipcar
  2. Trekker met oplegger: Een Scania trekker Automaat met een oplegger.

De keuze is afhankelijk van het feit waar u straks in de praktijk mee te maken krijgt. De trekker met oplegger is een automaatvoertuigVoor beide voertuigen geldt dat als u slaagt u het CE rijbewijs krijgt.

Medische keuring
Als het korter dan 3 jaar is geleden dat u gekeurd bent voor de aanvraag van een rijexamen, dan is uw zogenaamd ‘geneeskundig verslag’ nog geldig, u hoeft dan alleen een ‘eigen verklaring’ in te vullen voor de aanvraag van het rijexamen E achter C. Als het langer dan 3 jaar is geleden dat u bent gekeurd, dan moet u opnieuw worden gekeurd. Tijdens de keuring vult u de ‘eigen verklaring’ in, en deze moet dan worden ondertekend door een Arbo arts.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Danny Frings: "In 2018 begonnen met de taxi en vrachtwagenopleiding. Ik wil deze review schrijven vd vrachtwagen. Taxi zal ik een aparte over schrijven ivm andere instructeur. Overigens zijn al mijn ervaringen bij dit bedrijf positief. Op kantoor is iedereen vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Katja en Angela kun je alles vragen en zijn zeer behulpzaam en correct in de afhandeling.

Praktijk van de vrachtwagen heb ik gevolgd bij Roger Brouns. Deze man heeft vrachtwagen bloed. De vrachtwagen is zijn lust en leven. Daarnaast is hij zeer betrokken, altijd vrolijk en weet hij de sfeer in de cabine enorm positief te houden. Desondanks is hij elke les gemotiveerd je weer wat te leren, al zal hij soms ook bij mij gedacht hebben: waar ben ik aan begonnen. Niks ten koste vd andere instructeurs, maar je moet een click met elkaar hebben. En die is er. Dat ik mijn rijbewijs niet in 1x heb behaald heeft zeer zeker niet aan Roger gelegen. Een dikke 10 voor deze man. Sowieso voor t hele bedrijf."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
11-01-2019 Heerlen
Dennis Snel: "Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.
Er word op een goede en deskundige manier les gegeven.
Ook met het plannen van de lessen word er rekening met de tijden gehouden.
Verder zou ik iedereen adviseren om bij osseforth te lessen.
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.3."
06-01-2019 Urmond
Tim Razdevsek: "Zeer goed ,aan te raden!!!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
25-12-2018 Heerlen
Vrachtwagen CE rijbewijs halen? Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019