Rijbewijs CE

Vrachtwagen CE, vrachtwagen met aanhangwagen

U heeft al het C-rijbewijs in uw bezit? En u wilt nu ook met een aanhanger gaan rijden? Volg dan eerst een proefles CE en kies voor het rijlespakket dat bij u past.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

De CE praktijk rijlessen
Voor uw CE rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met de rijopleiding beginnen nadat u een proefles heeft gedaan. De proefles heeft een duur van 2 uur waarin de instructeur samen met u gaat beoordelen hoeveel rijlessen u nodig dient te hebben. De gemiddelde CE rijopleiding bestaat uit 20 rijlessen afgesloten met een praktijkexamen. De opleiding kan plaatsvinden vanaf 5 dagen.

U kunt bij Osseforth kiezen uit 2 typen CE opleidingen

  1. Vrachtwagen met middenasaanhanger: Scania motorwagen met een wipcar
  2. Trekker met oplegger: Een Scania trekker Automaat met een oplegger.

De keuze is afhankelijk van het feit waar u straks in de praktijk mee te maken krijgt. De trekker met oplegger is een automaatvoertuigVoor beide voertuigen geldt dat als u slaagt u het CE rijbewijs krijgt.

Medische keuring
Als het korter dan 3 jaar is geleden dat u gekeurd bent voor de aanvraag van een rijexamen, dan is uw zogenaamd ‘geneeskundig verslag’ nog geldig, u hoeft dan alleen een ‘eigen verklaring’ in te vullen voor de aanvraag van het rijexamen E achter C. Als het langer dan 3 jaar is geleden dat u bent gekeurd, dan moet u opnieuw worden gekeurd. Tijdens de keuring vult u de ‘eigen verklaring’ in, en deze moet dan worden ondertekend door een Arbo arts.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Wouter Rouwette: "Na B en BE te hebben gehaald bij Osseforth in het verleden. Nu ook C, met plezier. Roger Brouns als rij instructeur, was ook erg goed. Duidelijk maar met humor. Niks omslachtig maar kort en krachtig. Helemaal top."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
06-11-2018 Geleen
Robin Senden: "Hele leuke en leerzamen lessen gehad bij dit bedrijf. Zeker een aanrader! "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
20-10-2018 Munstergeleen
Ricardo Ballesteros Espadas: "Mijn ervaring voor het C-rijbewijs te halen bij Osseforth was prima.
Ik heb hiervoor lessen gehad bij zowel Rob Hinzen als bij Mike en ik wil beide heren bedanken voor de goede begeleiding en lessen om weer iets te mogen toevoegen aan mijn rijbewijs.
Ik zou Osseforth bij iedereen aanraden!
!! Rob en Mike, nogmaals bedankt !!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
18-10-2018 Sittard
Vrachtwagen CE rijbewijs halen? Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018