Rijbewijs CE

Vrachtwagen CE, vrachtwagen met aanhangwagen

U heeft al het C-rijbewijs in uw bezit? En u wilt nu ook met een aanhanger gaan rijden? Volg dan eerst een proefles CE en kies voor het rijlespakket dat bij u past.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

CE praktijk rijlessen

Voor uw CE rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met de rijopleiding beginnen nadat u een proefles heeft gedaan. De proefles heeft een duur van 2 uur waarin de instructeur samen met u gaat beoordelen hoeveel rijlessen u nodig dient te hebben. De gemiddelde CE rijopleiding bestaat uit 20 rijlessen afgesloten met een praktijkexamen. De opleiding kan plaatsvinden vanaf 5 dagen.

U kunt bij Osseforth kiezen uit 2 typen CE opleidingen

  1. Vrachtwagen met middenasaanhanger: Scania motorwagen met een wipcar
  2. Trekker met oplegger: Een Scania trekker Automaat met een oplegger.

De keuze is afhankelijk van het feit waar u straks in de praktijk mee te maken krijgt. De trekker met oplegger is een automaatvoertuigVoor beide voertuigen geldt dat als u slaagt u het CE rijbewijs krijgt.

Medische keuring

Als het korter dan 3 jaar is geleden dat u gekeurd bent voor de aanvraag van een rijexamen, dan is uw zogenaamd ‘geneeskundig verslag’ nog geldig, u hoeft dan alleen een ‘eigen verklaring’ in te vullen voor de aanvraag van het rijexamen E achter C. Als het langer dan 3 jaar is geleden dat u bent gekeurd, dan moet u opnieuw worden gekeurd. Tijdens de keuring vult u de ‘eigen verklaring’ in, en deze moet dan worden ondertekend door een Arbo arts.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Ralph Klinkenberg: "goede ervaringen, leuke medewerkers"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
10-07-2019 Nijswiller
michel Meise: "Top in 1x geslaagd met alles voor mijn C rijbewijs nu nog mijn E achter C dus komt helemaal goed mede dank aan rob top instructeur 👍🏻👍🏻👍🏻"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.5."
15-06-2019 Heerlen
Ger Hinzen: "Klantvriendelijk, goede begeleiding van mijn rij instructeurs. René Coumans en Roger Brouns en ook voor de planning van de rijlessen en de theorie door Katja Heitlager ook mijn complimenten
Ik heb deze rijschool als zeer positief ervaren."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.3."
03-06-2019 Kerkrade
Vrachtwagen CE rijbewijs halen? Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020