Rijbewijs C1E

Vrachtwagen C1E, lichte vrachtwagen met aanhangwagen

U heeft al het C1-rijbewijs in uw bezit? En u wilt nu ook met een aanhanger gaan rijden? Begin dan met de rijopleiding die bestaat uit 12 rijlessen.

Inschrijven C1E rijopleiding

of bekijk prijzen

De C1E praktijk rijlessen

Voor uw C1E rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met de rijopleiding beginnen. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat gemiddeld 12 rijlessen voldoende zijn als voorbereiding op het praktijkexamen. 

Medische keuring 

Als het korter dan 3 jaar is geleden dat u gekeurd bent voor de aanvraag van een rijexamen, dan is uw zogenaamd ‘geneeskundig verslag’ nog geldig, u hoeft dan alleen een ‘eigen verklaring’ in te vullen voor de aanvraag van het rijexamen E achter C1. Als het langer dan 3 jaar is geleden dat u bent gekeurd, dan moet u opnieuw worden gekeurd. Tijdens de keuring vult u de ‘eigen verklaring’ in, en deze moet dan worden ondertekend door een Arbo arts.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Frank Schumans: "Geslaagd rijbewijs c .
De instructeur heeft mij op een deskundige en prettige manier opgeleid ben altijd graag gaan lessen ben hier echt tevreden over .
Ook de medewerkers op kantoor ben ik zeer tevreden over ze hebben t mogelijk gemaakt om voor of na mijn werk te kunnen lessen wat voor mij van belang was dat is goede planning ."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
16-04-2019 Sittard
Kim Wijenbergh: "Super begeleid bij zowel theorie als praktijk, Mede daardoor ook in 1 keer geslaagd!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
13-03-2019 Meerssen
Yusuf Okkali: "Ik heb onlangs mijn c rijbewijs en code 95 behaald bij osseforth en buitenom het feit dat het een ervaring op zich was, was mijn ervaring met het bedrijf osseforth buitengewoon goed. Zeer gedreven en professionele instructeurs die er alles aan doen om jou in zo verre alles te leren dat je eigenlijk alleen maar kan slagen."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
12-03-2019 Hunnecum
Vrachtwagen C1E rijbewijs halen? Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019