Rijbewijs C1E

Vrachtwagen C1E, lichte vrachtwagen met aanhangwagen

U heeft al het C1-rijbewijs in uw bezit? En u wilt nu ook met een aanhanger gaan rijden? Begin dan met de rijopleiding die bestaat uit 12 rijlessen.

Inschrijven C1E rijopleiding

of bekijk prijzen

De C1E praktijk rijlessen

Voor uw C1E rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met de rijopleiding beginnen. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat gemiddeld 12 rijlessen voldoende zijn als voorbereiding op het praktijkexamen. 

Medische keuring 

Als het korter dan 3 jaar is geleden dat u gekeurd bent voor de aanvraag van een rijexamen, dan is uw zogenaamd ‘geneeskundig verslag’ nog geldig, u hoeft dan alleen een ‘eigen verklaring’ in te vullen voor de aanvraag van het rijexamen E achter C1. Als het langer dan 3 jaar is geleden dat u bent gekeurd, dan moet u opnieuw worden gekeurd. Tijdens de keuring vult u de ‘eigen verklaring’ in, en deze moet dan worden ondertekend door een Arbo arts.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Ralph Klinkenberg: "goede ervaringen, leuke medewerkers"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
10-07-2019 Nijswiller
michel Meise: "Top in 1x geslaagd met alles voor mijn C rijbewijs nu nog mijn E achter C dus komt helemaal goed mede dank aan rob top instructeur 👍🏻👍🏻👍🏻"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.5."
15-06-2019 Heerlen
Ger Hinzen: "Klantvriendelijk, goede begeleiding van mijn rij instructeurs. René Coumans en Roger Brouns en ook voor de planning van de rijlessen en de theorie door Katja Heitlager ook mijn complimenten
Ik heb deze rijschool als zeer positief ervaren."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.3."
03-06-2019 Kerkrade
Vrachtwagen C1E rijbewijs halen? Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020