Nascholingsweek 35 uur

Een week lang nascholing code 95

Osseforth Opleidingen verzorgt een paar keer in het jaar een nascholingsweek. Kies ervoor om uw nascholing voor code 95 te volgen bij Osseforth Opleidingen Limburg en ú ontvangt een flinke korting op de totaal prijs. 

Al voor € 750 volgt u bij ons uw 35-uur verplichte nascholing!

Inschrijven nascholingsweek

of bekijk prijzen

Nascholingsweken volgen met voordelig nascholingspakket

Het nascholingspakket geeft u de kans om al uw verplichte nascholing op een voordelige manier te volgen. Met het organiseren van de nascholingsweken maken we het u nog gemakkelijker. In een week tijd krijgt u nu de mogelijkheid om voordelig uw 35 uur nascholing te volgen!

Nascholingsweken algemeen, specifiek logistiek en specifiek voor buschauffeurs

In januari organiseerden we voor de eerste keer een specifieke nascholingsweek gericht op de sector logistiek. Herhalingscursussen voor de heftruck en reachtruck kwamen aan bod. Ook de cursus VCA basis was onderdeel van het programma. Het was een succes. Daarom bieden we nascholingsweken op maat aan: algemene, specifieke logistieke nascholingsweken en speciaal voor buschauffeurs.  

Nascholingspakket 35 uur

Komt de nascholingsweek in 2018 niet goed uit met uw planning? Dan schaf het nascholingspakket aan en kies zelf vier theoriecursussen en één praktijkdag uit de nascholingskalender. 

Overige bijzonderheden

  • Bij een nascholingscursus is inbegrepen: inlogcode, koffie en thee en een lunch
  • Het 35 uur nascholingspakket is een aktiepakket, de pakketprijs dient voor aanvang eerste cursus volledig betaald te zijn
  • Exclusief zijn de aan- en afmeldkosten voor de code 95, deze bedragen € 22,50 per dag
  • Alle bedragen zijn exclusief btw
Nascholingsweek 35 uur code 95 Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018