Klein vaarbewijs 1

Cursus Vaarbewijs 1

Osseforth Opleidingen organiseert vier keer per jaar een klassikale cursus Klein Vaarbewijs 1 in Limburg. De opleiding en het examen bestaan alleen uit een theoretisch gedeelte. Er komt geen praktijk aan te pas! Verspreidt over twee avonden krijg je uitleg over de belangrijkste zaken in de water sportwereld. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de online module.

De cursus is inclusief: twee Theorie avonden, een uitgebreid theorieboek en de online module.( twv 69 euro)

Klein Vaarbewijs 1 (ICC inland waters)
Vaar je alleen op 'kleine binnenwateren' zoals rivieren, meren en plassen en kom je verder niet op ruim water zoals de Oosterschelde, IJsselmeer of Wadden, dan kun je volstaan met het Klein Vaarbewijs-1 (VB-1). Het Klein Vaarbewijs 1 is gecombineerd met het internationale vaarbewijs (ICC) inland waters. Je kunt hiermee in het buitenland op het binnenwater varen.

Onderwerpen Cursus Vaarbewijs 1:
o.a. de manoeuvreer eigenschappen van een schip; de veiligheid; de betonning; het berekenen van waterdiepte en brug hoogte; de betekenis van de diverse markering lichten; de op de binnenwateren geldende reglementen en de voorrangsregel.

Cursusmateriaal Vaarbewijs 1:
Tijdens de cursus Vaarbewijs 1 gebruiken we de speciaal voor de cursus ontwikkeld "Theorieboek Vaarbewijs 1" . Dit theorieboek bevat de volledige leerstof voor Vaarbewijs 1 en oefenvragen. Naast het theorieboek bieden we je de uitgebreide online module aan met tekeningen, plaatjes en filmpjes. En de nieuwste examenvragen.

Vaarschool Instructeur:
De cursus wordt gegeven op de locatie van Osseforth Opleidingen te Elsloo, Limburg De theorie avonden worden klassikaal verzorgd met de verwijzing naar de online les systeem.

Vaarbewijs 1 Theorie-Examen:
De vaarbewijs examens worden afgenomen door het exameninstituut VAMEX. Het theorie-examen vindt plaats in Den Bosch. Volgens de wet hoeft er geen praktijkexamen te worden afgelegd.

Voor meer vragen over het vaarbewijs zie hierboven in de balk bij "Vragen".

De enige klassikale Watersport cursus in Limburg! Voor Maastricht, Heerlen en Geleen-Sittard.

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Cursus vaarbewijs 1 behalen bij Osseforth Opleidingen! | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018