Marifonie

Dagcursus Marifonie + Examen

Cursusduur: 09.00 tot 17.00
Kosten: € 159,00
Inclusief: theoriedag, koffie, thee en lunch
Exclusief: examen en cursusboek

Marifoon Opleiding plus examen in een dag in Limburg

Osseforth Opleidingen Limburg biedt sinds oktober 2015 de dagopleiding Marifonie aan. In een dag nemen we met u de hele leerstof door en we doen een intensieve examentraining. Om 16.00 uur, aan het eind van de cursusdag, kunt u het officiële Theorie-examen Marifonie afleggen. 

Het Basiscertificaat Marifonie is vereist voor het in het bezit hebben en bedienen van een marifoon op het binnenwater. Met het Basiscertificaat Marifonie kunt u de marifoon laten registreren bij het Agentschap Telecom en u krijgt dan ATIS-nummer. Als in de marifoon een ATIS-nummer is geprogrammeerd, voldoet de marifoon aan alle eisen van de Basel-overeenkomst. Zonder ATIS-nummer mag u de marifoon op het binnenwater niet gebruiken. 

Theorieboek en oefenvragen 

Tijdens de Marifoon cursus gebruiken we de speciaal ontwikkeld Studieboek Marifonie & Marcom-B. Dit up to date theorieboek bevat de volledige leerstof voor het Basiscertificaat met de bijbehorende oefenvragen. Om u een beeld te geven van de vragen die op examen voorkomen kunt u via de onderstaande link een proefexamen maken. Belangrijk is dat het theorieboek en de proefexamens vooraf thuis worden doorgenomen.
proefexamen Marifonie

Cursus Marifonie Limburg 

De Marifoon cursus start om 09.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aansluitend vindt het theorie-examen plaats. Kosten: € 159,00 inclusief koffie of thee en een eenvoudige lunch, maar exclusief het lesmateriaal en het examengeld. 

Theorie-examen 

Het examen sluit direct aan op de Marifoon cursus en vindt plaats van 16.00 - 17.00 uur.

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Marifonie vaarcursus in Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018