Marifonie

Veilig varen door duidelijke communicatie met marifonie

Cursusduur: 09:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 159,00
Inclusief: theoriedag, koffie, thee en lunch
Exclusief: examen en cursusboek € 19,50

Examen
Examenduur: 16:00 - 17:00 uur
Kosten: € 75,00

Marifoon Opleiding plus examen in een dag in Limburg

Osseforth Opleidingen Limburg biedt sinds oktober 2015 de dagopleiding Marifonie aan. In een dag nemen we met u de hele leerstof door en we doen een intensieve examentraining. Om 16.00 uur, aan het eind van de cursusdag, kunt u het officiële Theorie-examen Marifonie afleggen. 

Het Basiscertificaat Marifonie is vereist voor het in het bezit hebben en bedienen van een marifoon op het binnenwater. Met het Basiscertificaat Marifonie kunt u de marifoon laten registreren bij het Agentschap Telecom en u krijgt dan ATIS-nummer. Als in de marifoon een ATIS-nummer is geprogrammeerd, voldoet de marifoon aan alle eisen van de Basel-overeenkomst. Zonder ATIS-nummer mag u de marifoon op het binnenwater niet gebruiken. 

Theorieboek en oefenvragen 

Tijdens de Marifoon cursus gebruiken we de speciaal ontwikkeld Studieboek Marifonie & Marcom-B. Dit up to date theorieboek bevat de volledige leerstof voor het Basiscertificaat met de bijbehorende oefenvragen. Om u een beeld te geven van de vragen die op examen voorkomen kunt u via de onderstaande link een proefexamen maken. Belangrijk is dat het theorieboek en de proefexamens vooraf thuis worden doorgenomen.
proefexamen Marifonie

Cursus Marifonie Limburg 

De Marifoon cursus start om 09:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Aansluitend vindt het theorie-examen plaats. Kosten: € 159,00 inclusief koffie of thee en een eenvoudige lunch, maar exclusief het lesmateriaal en het examengeld. 

Theorie-examen 

Het examen sluit direct aan op de Marifoon cursus en vindt plaats van 16:00 - 17:00 uur.

Marifonie vaarcursus in Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022