Tractorrijbewijs

Waarom je tractorrijbewijs halen Osseforth Opleidingen Limburg

  • Start met een vrijblijvende proefles van 120 minuten voor € 120,- 
  • Profiteer van onze medewerkers die alles weten over de subsidies waar je recht op hebt!
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,5 via Springest
Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Tractorrijbewijs

Werk je in de landbouw of bosbouw? Dan is het handig om in het bezit te zijn van het tractorrijbewijs. Met het T-rijbewijs mag je rijden met motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS'en) en landbouw- of bosbouwtrekkers (LBT's). Haal je trekkerrijbewijs bij ons en schrijf je nu in voor een proefles!

De gehele opleiding vindt plaats in een tractor van het merk New Holland. Je rijdt altijd met een aanhanger. Hierin is verplicht 3000 kilogram lading opgenomen.
Zowel je lessen als het examen zijn in Elsloo.

In samenwerking met Colland en andere sociale partners in de cumelasector is het mogelijk om gebruik te maken van subsidies bij het halen van het treckerrijbewijs. Hier lees je alles over de voorwaarden van subsidie. Maar als je ons belt, zoeken wij met alle plezier voor je uit van welke subsidies jouw opleidingskosten voor het trekkerrijbewijs aanzienlijk verlagen.

Programma tractorrijbewijs

  • Praktijk trekkerrijbewijs
    Je start altijd met een trekker proefles. Je krijgt namelijk tijdens de intest een beeld van de instructeur en de rij-instructeur van jouw talent en vaardigheid. Start je met lessen dan kijken we samen naar de mogelijkheden van subsidies, zodat je nooit teveel betaald. En worden op basis van jouw beschikbaarheid de trekkerrijlessen gepland.
  • Theorie trekkerrijbewijs
    Ook voor je trekker theorie kun je bij ons terecht.
Tractorrijbewijs praktijk en theorie T-rijbewijs - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2023