Brommer theorie

Brommer/ scooter theorie leren in Limburg

Heb jij net dat extra steuntje in de rug nodig? Of ben je er niet helemaal zeker van dat je de brommer theorie beheerst? Dan is de individuele brommer theorieles een uitkomst voor jou! Heb je interesse? Neem contact op en schrijf je in.

Neem contact op

of bekijk prijzen

Programma scooter theorieles

Tijdens de theorieles voor de scooter komen de belangrijkste zaken aan bod. Je kunt altijd vragen stellen aan de docent. Er wordt wel van je verwacht dat je de theorie al goed doorgenomen hebt. Je kunt dan gericht vragen stellen aan de docent.

Locatie en tijdstip theoriecursus scooter

Osseforth Opleidingen Limburg biedt de individuele scooter theorieles aan op de vestiging Sittard-Geleen

Wil je meer weten over brommerrijlessen in Limburg, of wil je je brommer praktijk in één dag afronden? Volg dan een vrijblijvende proefles met de brommer.

Studiemateriaal scooter theorie

Bestel via onze webshop Alletheorieboeken.nl het studiemateriaal dat het beste bij je past om de brommer theorie te oefenen. Je betaalt geen verzendkosten en vandaag besteld betekent morgen in de brievenbus!

CBR brommer theorie-examen

Het brommer theorie-examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben. Dit examen wordt afgenomen in Maastricht en in Venlo. Je kunt dit examen via Osseforth Opleidingen Limburg aanvragen.

> Aanvragen via e-mail

Overige bijzonderheden

  • Voor het theorie-examen moet je 15,5 jaar zijn
  • Je moet eerst een theorie-examen afleggen voordat je het praktijkexamen mag volgen
  • Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
Scooter theorie oefenen, theoriecursus Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019