Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen

Heb je spontaan zin om naar de stad te gaan? Of je gaat naar school toe en je bent thuis wat vergeten? Met de scooter ben je er zo! Je rijdt langs alle file, gemakkelijk dus! Schrijf je in voor de dagopleiding, je kiest voor ons succespakket van 6 groepsrijlessen met examen voor € 325. Kies snel een examendata uit voordat deze al weg is.

Bekijk actuele examendata

of bekijk prijzen

Dagopleiding scooter rijbewijs

Elke week zijn er rijexamens beschikbaar, elke week zijn er dus geslaagden. Je kunt je scooter rijbewijs snel en voordelig halen. Hoe dan? Zorg ervoor dat je de theorie al hebt gehaald en kies dan voor hét succes pakket! 

Succespakket: 6 groepsrijlessen en examen voor € 325

Je eerste blok van twee rijlessen start je op het oefenterrein. Het terrein is afgesloten van de openbare weg, je leert je scooter bedienen op een veilige plek. Een week later volg je de laatste vier rijlessen en daarna leg je meteen het rij-examen af.

Scooter rijbewijs in 1 dag met individuele begeleiding

Uit ervaring weten wij dat individuele begeleiding goed uitpakt als het om een rijopleiding gaat. Rijden op een scooter is merendeels een vaardigheid die aangeleerd moet worden. En 1-op-1 instructie werkt dan gewoon het beste! Dit pakket is ook perfect voor leerlingen met autisme, ADHD, faalangst en leerproblemen.

Individuele begeleiding: 4 rijlessen en examen voor € 399

Scooter theorie oefenen 

Je kunt op verschillende manieren de scooter theorie leren. Schaf ons theorie totaal pakket van € 49,95 aan en leer de theorie uit een boek en oefen online. De manier om snel te slagen voor het theorie-examen.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld
  • Rijlessen op de nieuwste scooters
  • Veilig leren brommer rijden op eigen oefenterreinen zonder overig verkeer
  • Iedere week examendata, iedere week geslaagden!

Osseforth Opleidingen, de grootste scooter opleider in Limburg!

Scooter rijbewijs halen, brommer rijden - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019