Rijbewijs keuring tijdens rijopleiding bus

Rijbewijs keuring bus

Als je buschauffeur wilt worden begin je de rijopleiding met de medische keuring. Op de vestiging Sittard-Geleen komt elke maand een Arbo-arts om deze keuring uit te voeren. Kies een datum en tijdstip uit die voor jou het beste uitkomt.

Kies datum rijbewijskeuring

 

Medische keuring buschauffeur

Een rijbewijskeuring is een belangrijk moment. Immers als de uitslag nadelig uitpakt kan de rijbevoegdheid worden ontzegd. Deze keuring mag alleen door een bevoegde ARBO-arts worden gedaan, niet de huisarts.

Dus iedere kandidaat die het busrijbewijs D wilt halen moet zich eerst medisch laten keuren voordat er wordt gestart met de rijopleiding. Want een afwijzing houdt immers in dat het desbetreffende rijbewijs niet zal worden afgegeven. 

Maar ook als beroeps-buschauffeur heb je nog te maken met een medische keuring. Elke vijf jaar bij het verlengen van het rijbewijs is een bezoek aan de Arbo-arts vereist.

Interesse om beroepschauffeur te worden?

Voor alle rijopleidingen C, C1, D, CE en taxi inclusief ARBO-keuringen kun je terecht bij Osseforth Opleidingen. We beschikken ook over de benodigde Gezondheidsverklaring die je zelf (online) dient in te vullen.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 2055 ervaringen:
 
Dhr./mevr. : "hoi ik vont de oplijding goed zeer veel ervaring
mee genomen
en de groeten aan allemaal

oo en zeg mij áls uw een trekhaak achter de bus
heeft dan kan ik ook D.E .halen
de groetjes van rené höhonders"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
24-02-2019
Rene Dillema: "Het is een professioneel bedrijf, waar de planning goed is afgestemd met de cursist en instructeur. Vaste Instructeur is prettig. Instructeurs zijn goed opgeleid en begeleid is goed.
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
21-01-2019 Sittard
Roel de Jong: "Afgelopen september kwam ik binnen bij Osseforth om mijn droom te verwezenlijken. Ik wilde touringcarchauffeur worden.
Na een eerdere proefles werd een lesplan opgesteld en kreeg ik al snel een zeer duidelijke planning.

De lessen van Mike & Hub heb ik zeer prettig ervaren. De tijd vloog elke keer om en geen ene les was hetzelfde.
Mijn instructeurs wisten me elke keer te motiveren en beter te werken aan die punten die nog de aandacht nodig hadden. We waren elke les behoorlijk met elkaar in touw.
Het kon daarom ook niet uitblijven dat ik voor elke test de eerste keer geslaagd ben.

Ik ben daarom niet alleen trots op mezelf dat ik zo snel mijn rijbewijs al heb maar ook op mijn opleider! Een team leuke mensen die naar mijn mening ontzettend hun best hebben gedaan om mijn doel te kunnen behalen. Zelfs de koffie en chocolademelk na de les zijn een aanrader.
"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
08-12-2018 Heerlen
Rijbewijskeuring bus D en E - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020