Busrijles

Begin met busrijlessen en volg een proefles

Heeft u interesse in het busrijbewijs D? Schrijf u dan in voor een proefles van 2 uur voor € 95,00!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Het busrijbewijs kan behaald worden op 2 manieren

1. Reguliere opleiding:
Bij het volgen van een reguliere opleiding krijgt u 1 à 2 keer per week rijles bij een vaste rij-instructeur. De reguliere opleiding kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 21.00 uur en zaterdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur.

2. Snelcursus ( compact opleiding):
Versnelde opleidingen zijn mogelijk vanaf 5 dagen tot 10 weken en vinden overdag plaats. U wordt ingedeeld bij een vaste rij-instructeur. Voordat u deelneemt aan een snelcursus is het belangrijk dat u al in het bezit bent van uw Vakbekwaamheid.

Proefles Bus rijbewijs (intest)
Voordat u met de opleiding begint start u met een proefles. Deze kennismakingsles duurt 2 uur en het is niet noodzakelijk dat u al eerder bus gereden hebt. Het gaat namelijk alleen om uw leersnelheid. Na de evaluatie achteraf, weet u vooraf exact hoeveel rijlessen u nodig hebt, hoe snel u de opleiding kunt volgen en wat de totale kosten van de opleiding zijn. Na afloop van deze proefles kunnen alle rijlessen en het rij-examen ingepland worden. Hierdoor weet u exact wanneer alle rijlessen en het examen plaatsvinden.

Reserveer nu uw proefles! Ga naar het menu Reserveer meteen op deze pagina of boek uw proefles via het tabblad Inschrijven proefles bovenaan deze pagina.

Leeftijd Bus rijbewijs
Wanneer u kiest voor de volledige theorie opleiding inclusief praktische toets en Toets Besloten Terrein dan mag u met 18 jaar op rij-examen en dan bent u vakbekwaam. Kiest u alleen voor het D (bus rijbewijs) dan mag dit pas met 21 jaar.

Keuring
Voor de opleiding is het belangrijk dat u eerst een medische keuring volgt bij een ARBO arts. De instructeur zal na afloop van de proefles hier alle informatie over aanreiken.

Behaal het Busrijbewijs bij Osseforth Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020