Rijvaardigheidstraining

Camperrijvaardigheidstraining

Met meer zelfvertrouwen de weg op met je camper? Schrijf je dan in voor de rijvaardigheidstraining voor camperaars. Deze training is speciaal ontworpen in samenwerking met NKC, het consumentenplatform voor camperliefhebbers. 

Inschrijven training

of bekijk prijzen

NKC Rijvaardigheidstraining voor camperaars

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je verschillende handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
  • Ogen- , reactie en verkeerstest
  • Handige tips

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

Kosten terugverdienen

Deze zeer complete training kost € 314,- per camper. Een bedrag dat je bovendien kunt terugverdienen. Want slaag je voor de training, dan krijg je de gehele looptijd dat je bij ons verzekerd bent 10% korting op de premie van je NKC camperverzekering*).

Je hebt recht op de korting als je als geregistreerde (bij NKC) regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining volgt, de bestuurder bent tijdens de training en de training met succes gevolgd hebt. 

> Bekijk de website van NKC voor meer informatie over deze actie en de voorwaarden

Zekerder achter het stuur van je camper zitten

Verbeter op één dag alle essentiële rijtechnieken met de camper. Een ervaren docent gaat samen met jou de meest voorkomende handelingen oefenen. Na deze trainingsdag zit jij zelfverzekerd achter het stuur!

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • De enige training die 100% op de camperaar gericht is!
  • Training is samengesteld in samenwerking met NKC 
  • Enthousiaste en deskundige instructeurs

Over NKC

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl voor meer informatie.

Rijvaardigheidstraining voor camperaars - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2023