Rijvaardigheidstraining

Camperrijvaardigheidstraining

Met meer zelfvertrouwen de weg op met je camper? Schrijf je dan in voor de rijvaardigheidstraining voor camperaars. Deze training is speciaal ontworpen in samenwerking met NKC, het consumentenplatform voor camperliefhebbers. 

Inschrijven training

of bekijk prijzen

Programma Rijvaardigheidstraining voor de camperaar

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je wel veertien handelingen én komen verschillende testen aan bod.

 • Oefen van verschillende handelingen met de camper
  Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
 • Testen
  Ogen- , reactie- én verkeerstest 
 • Handige tips
  Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

Veel voordeel met het NKC-lidmaatschap

Speciaal voor NKC-leden kost deze complete training slechts € 266 per camper. Een bedrag dat je kunt terugverdienen! Als je slaagt voor de Camperrijvaardigheidstraining dan krijg je vijf jaar lang 10% korting op de jaarpremie van de NKC Camperverzekering. Dus ben je nog geen lid? Meld je dan aan en profiteer van deze kortingen. 

> Bekijk de website van NKC voor meer informatie over deze actie en de voorwaarden

Zekerder achter het stuur van je camper zitten

Verbeter op één dag alle essentiële rijtechnieken met de camper. Een ervaren docent gaat samen met jou de meest voorkomende handelingen oefenen. Na deze trainingsdag zit jij zelfverzekerd achter het stuur!

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

 • De enige training die 100% op de camperaar gericht is!
 • Training is samengesteld in samenwerking met NKC 
 • Enthousiaste en deskundige instructeurs

Over NKC

NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Bekijk de website www.nkc.nl voor meer informatie.

Rijvaardigheidstraining voor camperaars - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022