Camperrijbewijs

Camperrijbewijs behalen

Heb jij een camper of wil je een camper aanschaffen die meer dan 3.500 kg weegt maar minder dan 7.500 kg? Dan heb je een camper rijbewijs nodig om met de camper te rijden. Je rijbewijs voor camper haal je bij Osseforth Opleidingen Limburg, de specialist in Limburg voor het C1 rijbewijs!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Het camper rijbewijs is speciaal ontwikkeld voor grote campers en kleine vrachtwagens. Het camperrijbewijs heet officieel het rijbewijs C1.

Programma rijbewijs C1

 • Praktijk camperrijbewijs
  Je begint met een camper proefles. Je krijgt namelijk tijdens de intest een beeld van de instructeur en de rij-instructeur van jouw talent en vaardigheid. Rijlessen kun je volgen vanaf 1 uur in de week. Wil je je rijbewijs voor camper sneller halen? Kies dan voor een spoedcursus, de dagopleiding of een tweedaagse opleiding.
 • Theorie camperrijbewijs 
  Ook voor je theorie voor het camperrijbewijs kun je bij ons terecht.  

Overige bijzonderheden

 • Je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B om te mogen deelnemen aan deze opleiding.
 • Met het camperrijbewijs mag je een aanhanger trekken. Weegt de aanhanger meer dan 750 kg dan mag je hiermee pas rijden als je in het bezit bent van het rijbewijs C1E. 

In 4 stappen naar het C1 rijbewijs

 1. Proefles volgen
 2. Medische keuring
 3. Theorie leren en 2 examens afleggen
 4. Camperrijlessen volgen en het rij-examen afleggen

Medische keuring

Voor het camper rijbewijs is het nodig om je medisch te laten keuren door een ARBO-arts. Twee keer per maand is er een ARBO-arts aanwezig op de hoofdvestiging van Osseforth Opleidingen. Een afspraak met deze arts wordt gemaakt voor jou. 

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg 

 • Start met een vrijblijvende proefles van 120 minuten voor € 95,00
 • Dé trendsetter in rijopleidingen al bijna vier decennia lang!
 • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,5  via Springest 
Rijbewijs C1 camperrijbewijs theorie en praktijk - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019