Stop examenstress

Examenstress? Doe er wat aan

Zorg ervoor dat je goed voorbereidt en rustig je theorie- of praktijkexamen voor het autorijbewijs aflegt. Maar hoe doe je dat als je last hebt van examenstress? Kom naar de training Stop Examenstress. Je krijgt hier op een duidelijke en gemakkelijke manier tips en trics om je zenuwen de baas te blijven. Graag tijdens het inschrijven bij Opmerkingen aangeven of je met je ouders/ begeleiders komt.

Inschrijven training

of bekijk prijzen

Programma Stop examenstress 

Iedereen kent het wel, zenuwen hebben voor een toets is niet gek. Belangrijk is wel dat je goed voorbereid op examen gaat. Dan weet je rationeel dat je de toets kunt halen en dan worden de zenuwen die je voelt minder. Maar als je faalangst hebt kun je nog zo goed leren en rijlessen nemen... Het is dan voor jou moeilijk om je zenuwen de baas te blijven. Je bent niet de enige die dit heeft. Een grote troost, maar daarmee heb je je theorie en praktijk voor het autorijbewijs nog niet gehaald. Daarom organiseren wij de training Stop examenstress!

Voor kandidaten en ouders/ begeleiders

Leer goed omgaan met examenstress. Want zowel het theorie- en praktijkexamen voor het autorijbewijs zijn beide momentopnamen. En daar wringt nu juist de schoen. Toetsing van momentopnamen zorgt voor examenstress. De een kan er beter mee overweg dan de ander. Om iedereen een goede kans te bieden verzorgen wij een training en leer je hoe om te gaan met examenstress. Schrijf je in voor deze training en neem je ouders/ begeleiders gratis mee. 

Locatie training Stop examenstress 

Je volgt de training Stop examenstress op onze vestiging Sittard-Geleen.  

Overige bijzonderheden Stop examenstress 

  • Ouders/ begeleiders zijn welkom op deze training
  • Ouders/ begeleiders kunnen gratis deelnemen
  • Geef aan als opmerking of je met ouders/ begeleiders deelneemt
8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Dhr./mevr. : "Goed begeleid naar veilig kunnen rijden. En dat was een uitdaging voor vooral Rob Hinzen."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
17-01-2018
Yannick Top: "Mijn ervaringen met het bedrijf Osseforth is absoluut positief. De rijles was altijd leuk en ik heb er een hoop van geleerd. Top !"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
17-01-2018 Born
Jeffrey Simons: "Prettige manier van les aanvragen.
Deskundige instructeur welke precies wist hoe hij mij moest prikkelen. Prettige lesauto en fijne online omgeving voor het administratieve gedeelte"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.3."
15-01-2018 Maastricht
Stop examenstress, chill het autorijbewijs halen - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018