Stop examenstress

Examenstress? Doe er wat aan

Zorg ervoor dat je goed voorbereidt en rustig je theorie- of praktijkexamen voor het autorijbewijs aflegt. Maar hoe doe je dat als je last hebt van examenstress? Kom naar de training Stop Examenstress. Je krijgt hier op een duidelijke en gemakkelijke manier tips en trics om je zenuwen de baas te blijven. Graag tijdens het inschrijven bij Opmerkingen aangeven of je met je ouders/ begeleiders komt.

Inschrijven training

of bekijk prijzen

Programma Stop examenstress 

Iedereen kent het wel, zenuwen hebben voor een toets is niet gek. Belangrijk is wel dat je goed voorbereid op examen gaat. Dan weet je rationeel dat je de toets kunt halen en dan worden de zenuwen die je voelt minder. Maar als je faalangst hebt kun je nog zo goed leren en rijlessen nemen... Het is dan voor jou moeilijk om je zenuwen de baas te blijven. Je bent niet de enige die dit heeft. Een grote troost, maar daarmee heb je je theorie en praktijk voor het autorijbewijs nog niet gehaald. Daarom organiseren wij de training Stop examenstress!

Voor kandidaten en ouders/ begeleiders

Leer goed omgaan met examenstress. Want zowel het theorie- en praktijkexamen voor het autorijbewijs zijn beide momentopnamen. En daar wringt nu juist de schoen. Toetsing van momentopnamen zorgt voor examenstress. De een kan er beter mee overweg dan de ander. Om iedereen een goede kans te bieden verzorgen wij een training en leer je hoe om te gaan met examenstress. Schrijf je in voor deze training en neem je ouders/ begeleiders gratis mee. 

Locatie training Stop examenstress 

Je volgt de training Stop examenstress op onze vestiging Sittard-Geleen.  

Overige bijzonderheden Stop examenstress 

  • Ouders/ begeleiders zijn welkom op deze training
  • Ouders/ begeleiders kunnen gratis deelnemen
  • Geef aan als opmerking of je met ouders/ begeleiders deelneemt
8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Mamdy Hermes: "Het waren leuke en leerzame lessen met auto rijden. team osseforth en ivo schrage hartelijk bedankt voor de leuke tijd."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
15-12-2018 Sittard
Dhr./mevr. : "Joyce heeft mij enorm geholpen, tijdens het rijlessen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en kwam altijd met goede zin naar mijn rijlessen. Ik ben Joyce heel erg dankbaar dat ze mij heeft gesteund en in mij geloofde. in 1x geslaagd!!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.3."
11-12-2018
jill leijssen: "Ik heb een fijne tijd gehad bij osseforth opleidingen. Voornamelijk te danken aan mijn top rij instructeur Ingrid Simon!
Geen betere kunnen hebben. Top uitleg, geduld en vertrouwen. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
11-12-2018 vaals
Stop examenstress, chill het autorijbewijs halen - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018