Moeite met rijbewijs halen

Leerstoornis, PDD NOS, autisme en autorijden

Van en naar je werk, op stap gaan met vrienden, lekker shoppen, makkelijk is het dan om de auto te pakken. Maar als je last hebt van een leerstoornis, PDD-NOS of autisme dan heb je moeite met rijbewijs halen, meer dan anderen. Maar met de juiste begeleiding gaat dat bij Osseforth Opleidingen toch lukken. We hebben ervaren rij-instructeurs in dienst die al menig leerlingen hebben begeleid. 

Inschrijven automaat autorijles

Automaat rijden biedt oplossing

Rijden met een automatische versnellingsbak betekent rijden met zo min mogelijk afleiding. Automaat rijden is een uitkomst voor leerlingen die keer op keer zakken of ADHD, PPD-nos of een beperking aan het zicht hebben. Je hoeft niet meer te schakelen en hebt daardoor meer tijd om te letten op het verkeer. In een automaat rijden enkel instructeurs die professionals zijn op het gebied van faalangst, ADHD etc. Ze hebben trainingen gevolgd en jarenlange ervaring waardoor we maatwerk kunnen leveren voor leerlingen die wel kunnen slagen met passende begeleiding.

Neem contact op voor een proefles en ontdek hoe ontspannen en plezierig een automaat rijles is! 

Persoonlijke begeleiding, geen moeite met rijbewijs halen!

Wij hebben toppers in dienst die elke rijles weer de energie hebben om het beste naar boven te halen bij elke leerling. Joyce heeft inmiddels zo’n 10 jaar ervaring op het gebied van rijles geven aan leerlingen met ADHD, PDD-NOS, faalangst of een autisme. Arno werkt inmiddels meer dan 25 jaar bij Osseforth en is ook thuis op het gebied van ADHD, PDD-NOS, rijangsten, faalangst en autisme. Hij heeft ook geruime ervaring met leerlingen met een beperking (bijvoorbeeld aan de ogen). Bert heeft een 15 jaar ervaring, geeft rijles in de regio Maastricht en beschikt over een automaat. Hij is gespecialiseerd in autisme, faalangst, rijangst en ADHD. Last but not least.. in Heerlen rijdt Paul rond. Hij is geen onbekend gezicht, maar sinds kort is hij naast de schakelauto ook te vinden in de automaat rijlesauto!

Ze zijn ervaren in het begeleiden van mensen die last hebben van faalangst of een traumatische ervaring. Deze specialisten volgen regelmatig cursussen en bijscholingen over de bovengenoemde onderwerpen. Enkel met de juiste dosis begrip en inlevingsvermogen zijn zij in staat om jouw het autorijden eigen te laten maken. Een automaat in combinatie met een begeleider, die weet wat nodig is voor jou om te slagen, biedt nieuwe perspectieven.

We bieden automaat rijlessen aan in heel Zuid-Limburg, omgeving Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen. 

Spreek je niet goed Nederlands?

Osseforth geeft ook rijles in het Engels, Duits, Arabisch en Frans. Neem telefonisch contact met ons op, dan zorgen wij dat je rijles krijgt van een instructeur die bij je past.

Moeite met rijbewijs halen, autisme, pdd-nos - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020