Proefles auto

Proefles autorijden in Limburg

Een auto proefles is je eerste rijles ervaring. Schrijf je in voor een vrijblijvende eerste rijles voor slechts € 49,50. In deze 90 minuten kun jij ervaren hoe onze uitleg en rijles voelt, we sluiten af met persoonlijk advies.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Vrijblijvende proefles auto

Wij adviseren altijd een proefles, je maakt kennis met de rijschool en de instructeur. De rij-instructeur haalt je thuis op * met uitzondering van de regio Heerlen, daar starten we de proefles vanaf onze vestiging * en je mag meteen plaats nemen achter het stuur. Tijdens je eerste rijles gaan we de weg op en krijg je uitleg, je rijdt meteen al op de openbare weg. Daarna sluiten we af met een nabespreking bij jouw thuis. 

Tijdens de nabespreking komen alle belangrijke zaken die je moet weten voor het behalen van je rijbewijs aan de orde. De instructeur heeft tijdens je proefles autorijden een beeld van jouw talent en vaardigheid gekregen. Hij kan, door ervaring en de gestructureerde aanpak, een goede inschatting maken van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Het is zelfs mogelijk om je hele opleiding na een eerste rijles in te plannen.

Bespreek jouw wensen

Osseforth Opleidingen kan rijlessen aanbieden die voldoen aan al jouw wensen. Geef je voorkeuren aan tijdens het gesprek met de rij-instructeur.

Kies na je eerste rijles een rijlespakket

Enthousiast geworden van je eerste rijles? Wij hebben voor jou voordelig geprijsde rijlespakketen samengesteld. 

  • Aantal auto rijlessen 
  • Proefexamen of tussentijdse toets 
  • Praktijkexamen eventueel met herexamen garantie

We bieden ook losse rijlessen aan en elk kwartaal wordt een nieuw actiepakket samengesteld. Algemene informatie over de autorijlessen en prijzen vind je op de pagina Autorijles in Limburg

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen 

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer! 
  • Gratis Osseforth rijles App, 24/7 online plannen en nakijken
  • Je vorderingen tijdens de rijles worden vastgelegd met een camera
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld
Eerste rijles, proefles autorijden Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2021