Autorijschool Roermond

Haal je autorijbewijs bij Rijschool Roermond!

In het hart van Midden Limburg ligt Roermond en hier kun je voortaan ook rijlessen volgen bij ons. Schrijf je in en betaal slechts € 39,50 voor een proefles van 90 minuten!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Kies voor Osseforth Opleidingen Roermond

Bij welke rijschool ga jij rijlessen? Dat is best een moeilijke vraag, je wilt natuurlijk bij de beste lessen. Om jou te overtuigen dat Osseforth Opleidingen de beste keus is laten we anderen aan het woord die jou zijn voorgegaan. De BOVAG nodigt leerlingen en geslaagden uit om een onafhankelijke enquête in te vullen. Deze onafhankelijke beoordelingen kun je lezen op de website van KlantenVertellen. Daarnaast behoren we ook al drie jaar tot de finalisten van de Beste Opleider van Nederland

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan sommen we hieronder nog enkele andere voordelen op. 

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer
  • Ieder kwartaal super scherpe acties en aanbiedingen
  • 24/7 online plannen/nakijken met gratis rijles App
  • Lid BOVAG rijscholen, driesterren lid
  • Je wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht
  • Je vorderingen tijdens de rijles worden vastgelegd met een camera
  • Rijlessen achteraf betalen met de persoonlijke rijbewijsfinanciering 

Jij bent belangrijk

Bij Osseforth Opleidingen Roermond sta jij, de kandidaat, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vinden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden. Niet alleen via onze weblog houden we bij wat kandidaten van ons vinden, maar ook per e-mail, door middel van (online) enquêtes of gewoon door je een keer te bellen en te vragen naar je ervaringen. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze rijlessen hoog.

Snel beginnen met autorijlessen in Midden Limburg?

Dat kan, regel eerst een proefles! De vrijblijvende proefles duurt 1,5 uur en is inclusief een evaluatie achteraf. Vervolgens bepaal jezelf en/ of in overleg met je ouders/ verzorgers of je verder gaat met de rijopleiding. Je kan al rijles volgen vanaf 16,5 jaar. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Rey Lacruz: "Echt een rijschool die ik iedereen aanraad. De lessen zijn zeer leerzaam en er wordt tijd besteed aan de zaken waar je minder sterk in bent dus doelgericht! Dit zorgt voor hoge kwaliteit en dus handvaten voor je examen. Paul.G bedankt voor alles! "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
17-02-2019
Michael Crapts: "Na gezakt te zijn ben ik overgestapt naar osseforth en hadden door omstandigheden weinig tijd om me klaar te stomen voor het herexamen kreeg alle medewerking van kantoor en mijn instructeur ,laatst genoemde was hard maar rechtvaardig precies wat ik nodig heb en toch in 17 lessen t klaargespeeld ."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.5."
13-02-2019 Maastricht
Pitt Bohnen: "Een goed bedrijf! Met een goede service en aardige medewerkers. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
12-02-2019 Beek
Rijschool in Roermond geeft autorijlessen en theorie. | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019