Auto theorie

Leer de auto theorie op jouw manier!

De rijopleiding voor het autorijbewijs bestaat uit twee delen, theorie en praktijk. Je mag pas op voor je rijexamen als je het auto theorie-examen hebt gehaald. Kies daarom welke manier het beste bij jou past en slaag snel voor je theorie! Je hebt bij Osseforth de keuze uit Speed Theorie, indiviuele theorieles op onze locaties of individuele theorieles bij jou thuis.

Na het behalen van jouw theoriecertificaat is deze 1,5 jaar geldig. 

Wil jij je autorijbewijs halen? Lees dan wat onze nieuwste optie SPEED theorie inclusief examen inhoudt en hoeveel examenstress het je bespaard!
 

Inschrijven theorie auto

of bekijk prijzen

Programma SPEED theorie

Stel je het leren van de auto theorie elke keer maar uit? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Schrijf je nu in voor onze Speed theorie. Dit is de nieuwste methode, waarin online studeren gecombineerd wordt met de beste voorbereiding door een ervaren instructeur die je alles uitlegd en je vragen beantwoord. 

Je opgeven voor de SpeedTheorie moet voor jou een stok achter de deur zijn om te gaan leren. Je weet precies hoeveel van de vragen je op examen goed zou beantwoorden.
Wij durven met trots te zeggen dat we de beste voorbereiding bieden: alle hoofdstukken uit het theorieboek kun je onbeperkt online oefenen en een deskundige docentvoor de klas die al je vragen kan beantwoorden. Maar, je theoriecertificaat halen lukt niet zonder zelf te leren! Dus maak tijd vrij om te leren én kom dan naar onze Speed Theorie dag.

Voorafgaand aan de klassikale Speedcursus leer je dus online alles over de verschillende onderdelen die in het examen voorkomen. We plannen in overleg met jou het examen in, op een datum na je SpeedTheorie cursusdag. Dus wil je de kans dat je meteen voor je theorie slaagt aanzienlijk vergroten? Schrijf je dan in voor de SPEED theorie!

Locatie en tijdstip SPEED theorie

Je volgt de cursusdag op onze vestiging in Sittard-Geleen of Heerlen-Kerkrade. Bekijk de inschrijvingspagina voor de exacte data met tijden.

Overige bijzonderheden SpeedTheorie

  • Optimaal leerrendement: Bekijk eerst zelf de auto theorie en volg dan de cursus
  • Inclusief auto theorie-examen, dat wordt in nader overleg zo snel mogelijk na de cursus gepland
  • Let op, het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
  • Lunch is inbegrepen tijdens de cursusdag
     
Inschrijven SPEED theorie

 

Privéles in het studeren van je theorie!

Bij Osseforth staan we voor maatwerk. Zo kun je bij ons ook 1-op-1 theorieles krijgen. Individuele theorie les op onze locatie in Elsloo of Heerlen € 49,00 per uur. 
 

Inschrijven privélesLiever privéles bij jou thuis?

Het is ook mogelijk dat de instructeur bij je thuis komt, om de stof met je door te nemen en je vragen te beantwoorden. 

Examen theorie aanvragen

Ben je bijna klaar met studeren en wil je nu je theorie aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons op 046 - 423 1200. De minimum leeftijd voor het auto theorie-examen is 16 jaar. Dus vanaf je 16e verjaardag mag je op examen.

Beginnen met autorijlessen!

Wil je meer weten over autorijlessen in Limburg? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende auto proefles.

Auto theorie cursus en Alletheorieboeken.nl - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2021