Auto theorie

Leer de auto theorie op jouw manier!

De rijopleiding voor het autorijbewijs bestaat uit twee delen, theorie en praktijk. Je mag pas op voor je rijexamen als je het auto theorie-examen hebt gehaald. Dus wil jij je autorijbewijs halen? Schrijf je dan nu in voor onze TURBO theorie incl. examen of TOM theorie die bestaat uit een online training plus ééndaagse theoriecursus. 

Inschrijven theorie auto

of bekijk prijzen

Programma TURBO theorie

Stel je het leren van de auto theorie elke keer maar uit? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Schrijf je nu in voor de TURBO theoriecursus. Deze dag denk jij alleen maar aan verkeersregels: wie heeft voorrang, wat te doen bij.... en hoe hard mag ik rijden. Aansluitend aan deze dag leg je het auto theorie-examen af. Dus wil je in 1 dag je auto theoriecertificaat halen? Dan schrijf je in voor de TURBO theorie.

Je opgeven voor de TURBO theorie, moet voor jou een stok achter de deur zijn om te gaan leren. Want op 1 dag tijd lukt het onze docenten niet om jou alle theorie bij te brengen. We kunnen veel, maar geen wonderen verrichten. Als je je auto theoriecertificaat wil halen, moet je er toch echt zelf voor leren! Dus maak tijd vrij voor het leren én kom dan naar onze TURBO theorie dag. Op deze dag krijg jij de mogelijkheid om vragen te stellen. Doe hiermee je voordeel! 

Locatie en tijdstip TURBO theorie

Je volgt de cursusdag op onze vestiging Sittard-Geleen. Bekijk de inschrijvingspagina voor de exacte data met tijden.

Overige bijzonderheden TURBO theorie

 • Optimaal leerrendement: Bekijk eerst zelf de auto theorie en volg dan de cursus
 • Inclusief auto theorie-examen bij CBR op dezelfde dag
 • Let op, het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
 • Lunch is inbegrepen tijdens de cursusdag
Inschrijven TURBO theorie


 

Programma TOM theorie met slagingsgarantie! 

TOM, ofwel Theorie Op Maat. Dit is de nieuwste en meteen ook de meest succesvolle manier om te slagen voor je auto theorie. Door het volgen van een online training en het beantwoorden van theorie examenvragen ben je optimaal voorbereid op de klassikale cursusdag. Met TOM theorie ben je optimaal voorbereid voor het auto theorie-examen!
Dus schrijf je in voor de cursusdag en je ontvangt TOM theorie automatisch. 

 • Je start eerst met een auto theorie online training op je smartphone, tablet of PC. Je werkt online een programma af met filmpjes en animaties. 
 • Vervolgens krijg je iedere dag 40 theorie examenvragen toegestuurd die je via je mobieltje gemakkelijk kunt beantwoorden. Als je veel fouten met bepaalde onderwerpen maakt, dan krijg je de dag erna extra vragen over dit onderwerp toegestuurd. Vragen die je goed maakt worden niet meer getoond. Da's nog eens een slimme e-learning methode!
 • Tot slot wordt je uitgenodigd voor de klassikale eendaagse theorietraining in de regio Sittard-Geleen of Maastricht. Tijdens deze dag gaat de gecertificeerde docent in op de actuele vragen die op het CBR auto theorie-examen worden gesteld.

Locatie en tijdstip eendaagse theoriecursus

Je volgt de cursusdag op onze vestiging Sittard-Geleen of Maastricht. Bekijk de inschrijvingspagina voor de exacte data met tijden.

Overige bijzonderheden TOM theorie

 • Inclusief auto theorie-examen bij CBR, datum in overleg 
 • Bij deze cursus zit een slagingsgarantie. Dit houdt in dat als je de theoriecursus voor 100% hebt doorlopen en je kennis opname 90% is wij je theorie-examen betalen als je toch zou zakken.
 • Let op, het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
 • Lunch is niet inbegrepen, tegen betaling van € 5 wordt lunch verzorgd tijdens de trainingsdag.
Inschrijven TOM theorie

 

 

Privéles in het studeren van je theorie!

Bij Osseforth staan we voor maatwerk. Zo kun je bij ons ook 1-op-1 theorieles krijgen.
Individuele theorie les op onze locatie in Elsloo of Heerlen €39,00 per uur.
Tegen een meerprijs (al vanaf €42,35) is ook individuele theorieles bij jou thuis mogelijk.

Examen theorie aanvragen

Ben je bijna klaar met studeren en wil je nu je theorie aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons op 046 - 423 1200. De minimum leeftijd voor het auto theorie-examen is 16 jaar. Dus vanaf je 16e verjaardag mag je op examen.

Beginnen met autorijlessen!

Wil je meer weten over autorijlessen in Limburg? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende auto proefles.

Auto theorie, theoriecursus en TOM theorie - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020