Auto rijschool Maastricht

Dé auto rijschool voor Maastricht en omgeving

Een goede autorijschool is belangrijk om de eerste keer te kunnen slagen. Bij autorijschool Osseforth ben je in de Limburgse hoofdstad aan het juiste adres.

Begin met een eerste autorijles, proefles, van 90 minuten voor de actieprijs van € 39,50.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Osseforth, de beste opleider die je kunt hebben!

Er zijn veel autorijscholen bij jou in de buurt. Het is lastig om daar een goede uit te kiezen. Laat daarom de meningen van anderen meewegen in je besluit en check de onafhankelijke klantbeoordelingen. Leerlingen die met rijles bezig zijn of al op examen zijn geweest, krijgen een uitnodiging van de BOVAG om deel te nemen aan een onafhankelijke enquête. In 2014 werd Osseforth Opleidingen uitgeroepen tot Dé beste opleider van Nederland!
Nog niet overtuigd? Denk dan aan de gratis rijles app die je van ons krijgt. Je kunt zo altijd de planning en je verrichtingen volgen op de smartphone of tablet. 

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Ieder kwartaal super scherpe acties en aanbiedingen
  • 24/7 online plannen/nakijken met gratis rijles App
  • Lid Bovag rijscholen, driesterren lid
  • Je wordt opgehaald en weer thuisgebracht

Osseforth Opleidingen Limburg finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Jij bent belangrijk

Bij Osseforth Opleidingen Maastricht sta jij, de kandidaat, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vinden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden.

Niet alleen via onze weblog houden we bij wat kandidaten van ons vinden, maar ook per e-mail, door middel van (online) enquêtes of gewoon door je een keer te bellen en te vragen naar je ervaringen. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze rijlessen hoog.

Autorijschool Osseforth Opleidingen Maastricht 

Wil je snel het felbegeerde roze pasje in je bezit hebben, kies voor Osseforth Opleidingen! Naast autorijlessen bieden we ook individuele en klassikale theoriecursussen aan. 

In Maastricht verzorgt Rob Hinzen de autorijlessen. Hij is al langere tijd werkzaam bij Osseforth Opleidingen Limburg. Hij bezit dan ook over meer dan voldoende ervaring om je succesvol te begeleiden!

Contactgegevens

Sibemaweg 20
6224 DC Maastricht

Telefoon:043 - 362 69 98
E-mail: auto@osseforth.nl

Reguliere openingstijden kantoor

DagenTijden
Maandag t/m vrijdag08:30 - 17:00
Zaterdag en zondagGesloten

Rijlessen bij Osseforth

Je begint je rijopleiding eerst met een vrijblijvende proefles. Zo kun je bekijken of de instructeur en de manier van lessen je bevallen. Algemene informatie over de autorijlessen en prijzen vind je op de pagina Autorijles in Maastricht. Wil je binnen 5 dagen tot 10 weken je rijbewijs halen, dan past een spoedcursus beter bij jou. En als je nog geen 18 jaar bent maar wel ouder als 16,5 jaar kies dan voor het 2todrive lesprogramma. 

Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vonden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden. 

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Hilde : "Na 25 lessen wisselde ik van instructeur en toen bleek de gestopte instructeur zijn werk niet zo goed te hebben gedaan, ik liep ver achter. Jos en later Paul hebben dit opgepakt en me richting examen begeleidt op een heel prettige en geduldige manier. Het was een moeilijk traject, maar leerzaam en erg blij met mijn rijbewijs nu!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
15-03-2019
Bo van den Berg: "Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van mijn altijd vrolijke en geduldige instructeur Jack. Hij heeft zeer nauwkeurig ingeschat hoeveel lessen ik uiteindelijk nodig had en dit weten in te passen in een zeer strakke planning van de spoedcursus. Heb in ongeveer twee maanden tijd mijn rijbewijs behaald waar ik echt super blij mee ben! Ik zal Osseforth zeker aan iedereen aanraden! "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
01-03-2019 Sittard
Rey Lacruz: "Echt een rijschool die ik iedereen aanraad. De lessen zijn zeer leerzaam en er wordt tijd besteed aan de zaken waar je minder sterk in bent dus doelgericht! Dit zorgt voor hoge kwaliteit en dus handvaten voor je examen. Paul.G bedankt voor alles! "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
17-02-2019
Kies voor dé auto rijschool van Maastricht - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019