Auto rijschool Maastricht

Dé auto rijschool voor Maastricht en omgeving

Een goede autorijschool is belangrijk om de eerste keer te kunnen slagen. Bij autorijschool Osseforth ben je in de Limburgse hoofdstad aan het juiste adres.

Begin met een eerste autorijles, proefles, van 90 minuten voor de actieprijs van € 39,50.

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Osseforth, de beste opleider die je kunt hebben!

Er zijn veel autorijscholen bij jou in de buurt. Het is lastig om daar een goede uit te kiezen. Laat daarom de meningen van anderen meewegen in je besluit en check de onafhankelijke klantbeoordelingen. Leerlingen die met rijles bezig zijn of al op examen zijn geweest, krijgen een uitnodiging van de BOVAG om deel te nemen aan een onafhankelijke enquête. In 2014 werd Osseforth Opleidingen uitgeroepen tot Dé beste opleider van Nederland!
Nog niet overtuigd? Denk dan aan de gratis rijles app die je van ons krijgt. Je kunt zo altijd de planning en je verrichtingen volgen op de smartphone of tablet. 

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Ieder kwartaal super scherpe acties en aanbiedingen
  • 24/7 online plannen/nakijken met gratis rijles App
  • Lid Bovag rijscholen, driesterren lid
  • Je wordt opgehaald en weer thuisgebracht

Osseforth Opleidingen Limburg finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Jij bent belangrijk

Bij Osseforth Opleidingen Maastricht sta jij, de kandidaat, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vinden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden.

Niet alleen via onze weblog houden we bij wat kandidaten van ons vinden, maar ook per e-mail, door middel van (online) enquêtes of gewoon door je een keer te bellen en te vragen naar je ervaringen. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze rijlessen hoog.

Autorijschool Osseforth Opleidingen Maastricht 

Wil je snel het felbegeerde roze pasje in je bezit hebben, kies voor Osseforth Opleidingen! Naast autorijlessen bieden we ook individuele en klassikale theoriecursussen aan. 

In Maastricht verzorgt Rob Hinzen de autorijlessen. Hij is al langere tijd werkzaam bij Osseforth Opleidingen Limburg. Hij bezit dan ook over meer dan voldoende ervaring om je succesvol te begeleiden!

Contactgegevens

Sibemaweg 20
6224 DC Maastricht

Telefoon:043 - 362 69 98
E-mail: auto@osseforth.nl

Reguliere openingstijden kantoor

DagenTijden
Maandag t/m vrijdag08:30 - 17:00
Zaterdag en zondagGesloten

Rijlessen bij Osseforth

Je begint je rijopleiding eerst met een vrijblijvende proefles. Zo kun je bekijken of de instructeur en de manier van lessen je bevallen. Algemene informatie over de autorijlessen en prijzen vind je op de pagina Autorijles in Maastricht. Wil je binnen 5 dagen tot 10 weken je rijbewijs halen, dan past een spoedcursus beter bij jou. En als je nog geen 18 jaar bent maar wel ouder als 16,5 jaar kies dan voor het 2todrive lesprogramma. 

Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vonden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden. 

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Jessie Dautzenberg : "Ik heb deze rijschool als heel fijn, fijne instructeur en leuke leerzame lessen. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
18-05-2019 Sittard
Ashley : "Ik heb een super prettige rij-opleiding gehad via Osseforth.

Na een keer te zijn gezakt, een periode eruit gelegen. Bij herstarten ging het ook meteen weer goed. Ali adviseerde 10 rijlessen, deze niet eens meer nodig gehad te hebben wat vandaag resulteerde in een praktijk examen waarmee ik ben geslaagd, Ali ik wil jou heel veel succes en plezier wensen en Hartstikke bedankt voor de leuke en prettige rijlessen."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.3."
13-05-2019 Maastricht
Hilde Bours: "Na een slechte ervaring gehad te hebben bij een andere rijschool ben ik bij Osseforth begonnen/verder gegaan met rijlessen. Hier kreeg ik Joyce als rij-instructrice die mij super goede autorijlessen heeft gegeven, ik heb me heel erg op mijn gemak gevoelt bij haar. Joyce is super leuk, Osseforth is zeker een aanrader!!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
13-05-2019 Elsloo
Kies voor dé auto rijschool van Maastricht - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019