Auto rijles Maastricht

Rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen Maastricht 

Maastricht is een stad met historie en veel cultuur, tegelijk ook dynamisch en vooruitstrevend. Rijlessen in Maastricht en haar omgeving leiden je dan ook langs mooie plekken zoals het Vrijthof, OLV Plein, Céramique en de Sint Pietersberg. 

Voor slechts € 39,50 volg je een vrijblijvende auto proefles van 90 minuten. Schrijf je in en plan je eerste autorijles in Maastricht!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Rijlessen in Maastricht 

Hoe jouw rijles eruit kan zien? Je rijdt langs Plein 1992, door de wijk Céramique. Je passeert het Gouvernement en vervolgens de Pietersplas. Je vervolgt je weg op de Hoge Weerd. Bij Gronsveld aangekomen ga je de A2 snelweg op. Als je aan je linkerzijde de UMC+ gebouwen ziet liggen, rij je Maastricht weer in. Om de A2 te vervolgen rij je door de A2 tunnel. Neem dan bij Meerssen de afslag . Je steekt de Kleine Geul over en je vervolgt je weg op de Rijksweg. Als je Maastricht weer binnenkomt hou je links aan richting Porta Mosana en al gauw komt het startpunt weer in zicht. 

  • Leren rijden in een veelzijdige stad met bijbehorende stadsdrukte
  • De rust van de buitenwijken, maar ook de snelheid van de provinciale weg en de snelweg
  • Speciale verrichtingen voer je uit op de Sint Pietersberg
  • Inparkeren kun je pas echt goed als je dit kan op de drukke Brusselse straat

Autorijlessen in Maastricht en omgeving volg je bij autorijschool Osseforth Opleidingen Maastricht, finalist dé Beste opleider van Nederland 2017! 

Rijopleiding volgen in Maastricht

Volg een proefles en je maakt kennis met de rijschool en de instructeurs. Je bepaalt of je een goede klik hebt en je auto rijlessen bij autorijschool Osseforth Opleidingen Maastricht wil volgen. Wij adviseren altijd een proefles. De instructeur krijgt namelijk tijdens de les een beeld van jouw talent en vaardigheid. En na je proefles geeft hij een uitgebreide evaluatie bij je thuis. Hij geeft een inschatting van het aantal rijlessen en de totale rijbewijs kosten.

Informatie over de autorijschool staat op de pagina Autorijschool Maastricht

Aanpak rijlessen

Je wordt voor je rijlessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Na elke auto rijles wordt je voortgang besproken. Op de gratis Osseforth Rijles App kun je je voortgang ook bekijken en zelf je rijlessen plannen.

De rijles duurt 60 minuten en kun je elke dag plannen. Wil je meer dan 10 uur per week rijles volgen in Maastricht? Dat kan ook! Een spoedcursus is al mogelijk vanaf 5 dagen tot 10 weken. Als je nog geen 18 jaar bent maar wel ouder als 16,5 jaar kies dan voor het 2todrive lesprogramma.

Lestijden van rijlessen in Maastricht

DagenTijden
Maandag t/m vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 17:00

Daarom rijlessen bij Osseforth Opleidingen Maastricht!

Osseforth Opleidingen Limburg finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vonden en hoe zij het rijexamen en rijbewijs haalden.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Anouk Graaf: "Goed"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
03-11-2018 Vaals
Floor Rouers: "Door de mogelijkheid van een versneld traject heb ik binnen enkele weken mijn rijbewijs weten te behalen. Zonder de begeleiding van Paul was dit nooit gelukt. Door de vakkundige werkwijze en het enthousiasme werden de rijlessen erg leuk en leerzaam :)"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
01-11-2018 Nuth
Tessa Miesen: "Ik heb een zeer goede ervaring bij osseforth.
Vanaf de proefles al een heel fijn gerust gevoel gehad bij de rijinstructeur. Ik was heel angstig, en dat was meteen weg. Hij stelt je gerust en is heel vriendelijk en duidelijk.
Complimenten. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
26-10-2018 Maastricht
Auto rijles Maastricht, hoog slagingspercentage! - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018