Auto rijbewijs

Gemakkelijk, snel en voordelig je autorijbewijs halen bij ANWB rijopleiding Osseforth.

  • Een vrijblijvende proefles van 1,5 uurvoor slechts € 35,00. Gratis als je deelneemt!
  • Persoonlijk en eerlijk opleidingsadvies + duidelijkheid over de kosten
  • De Osseforth autoplanners regelen alles voor jou!
  • Geen wachttijden en direct beginnen aan jouw opleiding
  • Specialist in electirisch/automaat rijden in heel Limburg!
Kies een datum voor je proefles


 

Autorijbewijs halen

Het beste van het vertrouwde Osseforth Opleidingen en het landelijke ANWB Rijopleidingen samen in dè autorijbewijs opleiding van Limburg; ANWB Rijopleiding Osseforth.

Je hoeft niet meer te wachten totdat je 18 jaar bent! Vanaf 16,5 jaar kun jij je auto rijbewijs op zak hebben. Wat betekent dat voor jou? Je komt nooit meer doorweekt ergens aan. En als je je vrienden meeneemt... hebben zij daar ook geen last meer van. Met de auto ben je snel op plek van bestemming. Dus schrijf je snel in voor een vrijblijvende proefles.  

Let op: wanneer je in Nederland jouw rijbewijs wenst te behalen, dien je hier ook woonachtig en ingeschreven te zijn. Ben je dit niet? Of verkeer je in een speciale situatie? Kijk dan snel op de website van de RDW voor verdere informatie en de mogelijkheden. 

Spoedcursus

Had jij liever je rijbewijs gisteren al op zak? Heb jij komende periode veel tijd over om veel lessen te kunnen plannen? Plan dan in overleg samen met een van onze planners jouw spoedcursus traject in en weet razendsnel je rijbewijs op zak te hebben.

Auto rijbewijs kandidaten geven een 9,4

Bij Osseforth Opleidingen sta jij, de kandidaat die gaat voor het auto rijbewijs, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Onze kandidaten die bij ons het auto rijbewijs hebben gehaald, zijn dik tevreden! 

Rijbewijs B halen in Limburg, snel je rijbewijs - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022