Brommer theorie

Brommer/ scooter theoriecursus in Limburg

De brommer theoriecursus is de beste voorbereiding om de brommer theorie te leren. Heb je interesse? Neem contact op en schrijf je in voor deze unieke cursus!

Neem contact op

of bekijk prijzen

Programma scooter theorie

Tijdens de theoriecursus voor de scooter komen de belangrijjkste zaken aan bod. Je kunt altijd vragen stellen aan de docent.

Locatie en tijdstip theoriecursus scooter

Osseforth Opleidingen Limburg biedt de scooter theoriecursus aan op de vestiging Sittard-Geleen. De cursus vindt plaats op zes maandagavonden.

Overige bijzonderheden theoriecursus scooter

  • Theoriecursus pakket, inclusief boeken en lesgeld, meest optimale voorbereiding!
  • Toch nog gezakt voor het theorie-examen? Dan mag je gratis nogmaals alle theorielessen volgen

Wil je meer weten over brommerrijlessen in Limburg, of wil je je brommer praktijk in één dag afronden? Volg dan een vrijblijvende proefles met de brommer.

Studiemateriaal scooter theorie

Bestel via onze webshop Alletheorieboeken.nl het studiemateriaal dat het beste bij je past om de brommer theorie te oefenen. Je betaalt geen verzendkosten en vandaag besteld betekent morgen in de brievenbus!

CBR brommer theorie-examen

Het brommer theorie-examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben. Dit examen wordt afgenomen in Maastricht en in Venlo. Je kunt dit examen via Osseforth Opleidingen Limburg aanvragen.

> Aanvragen via e-mail

Overige bijzonderheden

  • Voor het theorie-examen moet je 15,5 jaar zijn
  • Je moet eerst een theorie-examen afleggen voordat je het praktijkexamen mag volgen
  • Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
Scooter theorie oefenen, theoriecursus Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2017