Brommerrijles

Brommerrijlessen in Limburg

Osseforth Opleidingen Limburg zorgt ervoor dat je veilig en snel je brommerrijbewijs haalt! Voor een proefles van 90 minuten betaal je bij ons slechts € 39,50, dus schrijf je in!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Startlocaties Elsloo en Heerlen

Je start met je eerste rijles brommer/ scooter op een van de twee afgesloten oefenterreinen van Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen in Elsloo of Osseforth Opleidingen Heerlen-Kerkrade, locatie voormalige Peppermill. Daarna begin je met lessen op de weg, net zo veilig! 

Duidelijkheid kosten en gemiddeld aantal brommerrijlessen

Je volgt bij Osseforth Opleidingen Limburg altijd eerst een brommerproefles. Je krijgt namelijk tijdens de eerste brommerrijles een beeld van de brommerinstructeur. De rij-instructeur krijgt inzicht in jouw talent en vaardigheid. Tijdens de kennismakingsles leer je de basisbeginselen van het beheersen van het voertuig. Na de proefles krijg je een uitgebreide evaluatie. Alle mogelijkheden worden besproken en je ontvangt een inschatting van het aantal rijlessen en bijbehorende kosten. Een scooterproefles wordt gegeven op de hoofdvestiging Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen

Volg scooterrijlessen bij Osseforth Opleidingen Limburg

Je krijgt een rij-instructeur aangewezen die bij je past. Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je per week neemt. Je kunt kiezen voor twee keer brommerrijlessen in de week. Het is ook mogelijk om de hele opleiding te volgen in één dag.
Een brommerrijles duurt 60 minuten. Na elke les wordt je voortgang besproken. 

Programma brommerrijlessen

Je start met een proefles en krijgt na afloop een advies. Als je beslist om je brommer praktijk bij Osseforth Opleidingen Limburg te volgen, dan maakt de brommerinstructeur een persoonlijk rijlesplan. Je kunt ook kiezen om je brommerrijbewijs in één dag te halen. 

Kies jouw scooter rijbewijs pakket

Osseforth Opleidingen Limburg biedt voordelig geprijsde rijlespakketten aan:

  • Aantal brommerrijlessen
  • CBR-rijexamen

Kies het rijlespakket dat het beste bij je past!

Geslaagd? Gratis auto proefles

Heb je bij ons scooterrijlessen gevolgd en ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je als cadeau van ons een auto proefles, gratis en voor niks!

Jij bent belangrijk

Bij Osseforth Opleidingen sta jij, de kandidaat, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vinden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden.
Via onze blog houden we bij wat kandidaten van ons vinden. Ook via e-mail, (online) enquêtes of gewoon door je een keer te bellen, vragen we naar je ervaringen. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze rijlessen hoog.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de eerste keer
  • Veilig leren brommer rijden op eigen oefenterreinen zonder overig verkeer
  • Deskundige en persoonlijke begeleiding van onze enthousiaste instructeurs
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld
  • Rijbewijs op afbetaling met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Brommerrijlessen volgen Limburg, rijles scooter - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018