CBR: Mondkapjes verplicht!
  • cbr: mondkapjes verplicht!

CBR: Mondkapjes verplicht!

Ga jij binnenkort op voor het rijexamen? Dan vraagt de examinator jou, vooraf aan het examen, of je een mondkapje hebt gedragen tijdens het rijlessen. Is jouw antwoord "nee", dan mag je niet op examen.

Maatregelen corona door CBR

Sinds mei was het al verplicht om een mondkapje te dragen tijdens CBR examens. In september werd het dragen van een mondkapje in de openbare ruimtes van het CBR ook toegevoegd aan het corona beleid. Het is niet verrassend dat na de aangescherpte maatregelen van de overheid het CBR besluit om vanaf aanstaande maandag 19 oktober ook het gebruik van mondkapjes tijdens de rijlessen te verplichten.

Hopelijk voorkomen we zo met zijn allen dat het CBR de deuren moet sluiten!

#StaySafe 

  • Draag een mondkapje
  • Desinfecteer je handen
  • Houd afstand van 1,5 meter
  • Blijf thuis bij Corona gerelateerde klachten
  • Wij luchten en desinfecteren het lesvoertuig

Voor meer iinformatie over het CBR beleid aangaande corona, lees het CBR hygiëneprotocol

CBR besluit verplicht mondkapje - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2021