We zijn open, motorrijlessen mag weer!
  • we zijn open, motorrijlessen mag weer!

We zijn open, motorrijlessen mag weer!

Osseforth Opleidingen neemt alle richtlijnen van het RIVM en het CBR in acht. Voorbereidingen worden volop getroffen om op een veilige en verantwoorde manier de vestiging te openen en om les te geven aan aankomende scooter- en motorrijders. 

Hygiëne, gratis helm en helmmutsjes 

Iedere scooter- en motorleerling krijgt van ons een gratis helmmutsje. Zodat iedereen op een verantwoorde manier gebruik kan blijven maken van onze leenhelmen.

Behoor jij tot een van de eerste 50 motorleerlingen die het motorrijlespakket aanschaft met een bepaald aantal lessen? Dan ontvang je een gratis helm!

Gezondheid 

Voel je je niet lekker, zie dan af van een bezoek aan onze vestiging. Al onze medewerkers doen dit ook, we houden rekening met ieders gezondheid. 

Afstand houden

Instructeurs en leerlingen houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Dit is een regel die veelvoudig wordt verkondigd en geldt ook bij Osseforth Opleidingen. 

Alle praktische regels

Alle praktische regels vanuit het RIVM en hoe wij als bedrijf omgaan met corona is deels gevisualiseerd in dit informatiedocument. Deze liggen ook in onze vestigingen en tonen we op het beeldscherm in de hal. Zodat we allemaal hiervan op de hoogte zijn en ons hieraan houden. 

Starten met motorrijlessen en scooterrijlessen

Aankomende motorrijders kunnen direct starten, schrijf je in voor een proefles. Aankomende scooterrijders kiezen direct een examendatum, je moet wel al het theoriecertificaat op zak hebben.

Kies een datum voor een vrijblijvende motor proefles


 

Kies een rij-examendatum voor het scooter rij-examen
We zijn weer open met scooter en motor - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020