Motoropstapdagen Elsloo en Heerlen
  • motoropstapdagen elsloo en heerlen

Motoropstapdagen Elsloo en Heerlen

In verband met het corona-virus wordt de motoropstapdag in Heerlen van 21 maart verplaatst. Via Facebook en deze website zal de nieuwe datum bekend worden gemaakt. 

--------------

De eerste voorbereidingen worden al getroffen. Draaiboeken worden erbij gepakt en planningen worden gemaakt. Want... de eerste motoropstapdagen komen eraan! In Elsloo op 14 maart en in Heerlen op 21 maart.

Zaterdag 14 maart is het weer zover. Het moment om te beslissen of je nu wel of niet je droom gaat verwezenlijken. Want tijdens onze motoropstapdagen ontvang je de meeste korting op je rijlespakket en de proefles die is extra goedkoop! Een proefles tijdens de motoropstapdag ziet net wat anders uit dat een gewone proefles. Al nieuwsgierig? Op de pagina Motoropstapdag lees je er alles over. Wil je je meteen inschrijven? Er zijn maar beperkte plekken, dus aarzel niet. 

Ook in Heerlen is de term Motoropstapdag alweer gevallen. Op zaterdag 21 maart zal daar de Motoropstapdag gehouden worden. Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor beide Motoropstapdagen!

Motoropstapdag 14 maart 2020 - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020