Meet & Greet 5 maart 2020
  • meet & greet 5 maart 2020

Meet & Greet 5 maart 2020

Op zoek naar een baan in de transport of logistiek? Voel je dan welkom op de Meet & Greet!

Donderdag 5 maart aanstaande tussen 15:00 en 19:00 vind de tweede editie plaats van de Meet & Greet op onze vestiging Sittard-Geleen in Elsloo. Ontmoet bedrijven met vacatures in de transport- en logistieke sector en ga in gesprek met uitzendbureaus en opleiders. Grijp jouw kans om snel in contact te komen met partijen die jou aan een baan willen helpen! 

Zien we jou ook op de Meet & Greet? Je hoef je alleen maar vooraf gratis aan te melden. Tip, werk je CV bij en neem deze mee. 

Ik kom naar de Meet & Greet


 


Vrachtwagenchauffeur worden

Houd jij ervan om te rijden op de weg? Eigen baas te zijn én kilometers lang alleen de muziek te horen die jij leuk vindt?  Als vrachtwagenchauffeur zie je veel van je eigen land. Wil je internationaal gaan rijden dan kom je op nog meer bijzondere plekken. Een rit naar Frankrijk heen en weer, kan zo maar ertoe leiden dat je een fijne avondwandeling maakt in de Vogezen. Of een ritje naar Noord-Duitsland zorgt ervoor dat je een lange stop maakt op de Veluwe. Een baan kan aanvoelen als vakantie!

Buschauffeur worden

Positieve bijdrage leveren aan de vakantie van een ander... dat geeft je toch veel energie? Als touringcar chauffeur vervoer je personen vanaf hun woonplaats naar de vakantiebestemming. Jij bent de persoon die het verschil kan maken voor de passagiers. Buschauffeur zijn is meer dan alleen maar rijden, het is een vak apart. Je ben sociaal, empathisch en met een positieve kijk op het leven. Dat is nooit verkeerd! 

Meet & Greet transport en logistiek 5 maart - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020