Haal voordelig het motorrijbewijs met de Winterdeal!
  • haal voordelig het motorrijbewijs met de winterdeal!

Haal voordelig het motorrijbewijs met de Winterdeal!

Is de winter het moment om op de motor te stappen en lekker te touren door het Heuvelland? Nee, absoluut niet! Touren doe je pas in het voorjaar, met de eerste zonnestralen pak je de motor en ga je erop uit. Dus begin nu met rijlessen en je benut vanaf het eerste moment elk zonuurtje. 

Winterdeal motorpakket 22 rijlessen met theoriepakket met € 109.95 voordeel!

Voordelen motorrijlessen in de winter

Het eerste gedeelte van je motorrijopleiding vindt plaats op het motoroefenterrein. Onze beide vestigingen, Sittard-Geleen in Elsloo en ook de vestiging Heerlen-Kerkrade, beschikken over een eigen afgesloten motoroefenterrein. Dit betekent dat je de eerste kilomters op de motor aflegt op een terrein waar geen bergen bladeren liggen of heel veel ijs op ligt.  Op ons oefenterrein zorgen we wel dat je goed voorbereidt ben op het rijden op de openbare weg. Maar de nadruk ligt op het eerste gedeelte van de rijopleiding op het beheersen van het voertuig. Het eerste rij-examen, het AVB-examen, wordt afgenomen op hetzelfde terrein. Dat is dus vertrouwd, van zenuwen dus minder last!

Als je eenmaal op de weg aan het rijlessen bent, beland je in verkeerssituaties die je straks ook tegenkomt na het behalen van je motorrijbewijs. Door het koude gure weer, mogelijk regen, sneeuw of ijzel, leer je motorrijden onder zwaardere omstandigheden. Je leert onder begeleiding van onze ervaren motorinstructeurs je rijhouding aan te passen. Je krijgt niet alleen waardevolle tips maar ook directe sturing tijdens de motorrijles. Het is misschien iets moeilijker leren motorrijden, maar zo ben je beter voorbereidt

Last but not least, waarom zou je nu beginnen met motorrijden? Omdat je kunt profiteren van de winterdeal! Als je kiest voor de winterdeal dan krijg je een gratis theoriepakket en je proefles is ook gratis. 

Haal voordelig het motorrijbewijs met de Winterdeal! - Nieuws van Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020