Motoropstapdag Elsloo 21 september
  • motoropstapdag elsloo 21 september

Motoropstapdag Elsloo 21 september

Reageer snel! De motoropstapdag in Heerlen is een enorm succes. In drie dagen tijd waren alle proeflessen al volgeboekt. Dus aarzel niet lang en schrijf je snel in voor de motoropstapdag in Elsloo. 

Inschrijven motoropstapdag Elsloo 

Motorproefles van € 60 voor € 25

Je allereerste rijles op een motor is spannend. Om jou de tijd en de ruimte te geven om veilig te leren kennismaken met het voertuig beschikken wij over een eigen motoroefenterrein. Dit terrein is afgesloten van al het verkeer. Je kunt veilig de eerste beginselen van het motorrijden onder de knie krijgen onder toezicht van een instructeur. Na de eerste rijles, proefles, ontvang je van de instructeur een advies op maat. Tijdens de proefles heb jij kunnen kennismaken met de manier van lesgeven en heb je kunnen ervaren of je het leren motorrijden wel wilt voortzetten.

Motorrijlespakket met € 150 korting

Houd je ook na de proefles een goed gevoel? Dan zeggen we doen! Grijp je kans nu. Want tijdens de motoropstapdag bieden we je een motorrijlespakket met gegarandeerd € 150 korting. Als je bij ons rijlest, heb je een heel groot voordeel. Het eerste CBR-rijexamen, AVB, leg je af op het motoroefenterrein waar je al je rijlessen tot dan toe ook hebt gehad. Normaal last van zenuwen? Dat hoeft dus helemaal niet!

Ja, ik wil leren motorrijden
Motoropstapdag 21 september - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020