Motoropstapdag Heerlen 7 september
  • motoropstapdag heerlen 7 september

Motoropstapdag Heerlen 7 september

Reageer snel, want dit aanbod is eenmalig. Zaterdag 7 september vindt weer de Motoropstapdag plaats in Heerlen. Dat betekent dat je het motorrijden kunt ervaren tegen een zeer speciaal prijsje.

Inschrijven motoropstapdag Heerlen 

Motorproefles van € 60 voor € 15

Wel heel goedkoop eens uitproberen of motorrijden wel iets voor jou is! Je allereerste rijles op een motor is spannend. Om jou de tijd en de ruimte te geven om veilig te leren kennismaken met het voertuig beschikken wij over een eigen motoroefenterrein. Dit terrein is afgesloten van al het verkeer. Je kunt veilig de eerste beginselen van het motorrijden onder de knie krijgen onder toezicht van een instructeur. Na de eerste rijles, proefles, ontvang je van de instructeur een advies op maat. Tijdens de proefles heb jij kunnen kennismaken met de manier van lesgeven en heb je kunnen ervaren of je het leren motorrijden wel wilt voortzetten.

Motorrijlespakket slechts € 1.299

Houd je ook na de proefles een goed gevoel? Dan zeggen we doen! Grijp je kans nu. Want tijdens de motoropstapdag bieden we je een motorrijlespakket aan met wel honderden euro's voordeel. Als je bij ons rijlest, heb je een heel groot voordeel. Het eerste CBR-rijexamen, AVB, leg je af op het motoroefenterrein waar je al je rijlessen tot dan toe ook hebt gehad. Normaal last van zenuwen? Dat hoeft dus helemaal niet!

  • Inclusief 22 rijlessen
  • Inclusief twee CBR-rijexamens, AVB-examen Voertuigbeheersing en AVD-examen Verkeerdeelneming.
  • Twee gratis rijlessen
  • Met herexamengarantie AVB-examen
  • Gratis theoriepakket

Dus boek direct een proefles!

Ja, ik wil leren motorrijden
Motoropstapdag 7 september - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020