Motoropstapdagen Heerlen en Elsloo september 2019
  • motoropstapdagen heerlen en elsloo september 2019

Motoropstapdagen Heerlen en Elsloo september 2019

Osseforth Motorpoint, onderdeel van Osseforth Opleidingen, organiseert in het najaar weer de motoropstapdagen! 

Motoropstapdagen

Op zaterdag 7 september kun je op onze vestiging in Heerlen terecht voor de eerste motoropstapdag in het najaar. Kun jij die dag niet? Twee weken later, zaterdag 21 september, ben je welkom in Elsloo voor de motoropstapdag. Tijdens een van deze twee dagen heb je de kans om een voordelige proefles te volgen. 

Bevalt het motorrijden je? Maar twijfel je toch nog om te starten met een motorrijopleiding? Dat hoeft niet. We willen je namelijk graag over die streep trekken en bieden je die dag dan ook een motorrijlespakket aan met een flinke korting!

Via de Motoropstapdag-pagina van de Osseforth Motorpoint website kun je je binnenkort inschrijven voor de motoropstapdag in Heerlen en iets later zal het mogelijk zijn om je in te schrijven voor een kennismaking met het motorrijden in Elsloo. 

Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Motoropstapdagen september 2019 - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020