Beleef Tractor Pulling, bezoeker of deelnemer van de Trekker Trek?
  • beleef tractor pulling, bezoeker of deelnemer van de trekker trek?

Beleef Tractor Pulling, bezoeker of deelnemer van de Trekker Trek?

In Limburg en Brabant, maar ook net over de grens in België, wordt binnenkort weer veel gesleept. Het is een hele happening, het gesleep van tractoren van de slede over een afstand van maximaal 110 meter. Deze evenementen trekken elk jaar veel deelnemers en bezoekers. 

Als je van huis uit al betrokken bent met de agrarische wereld, opgegroeid bent tussen de tractoren en velden, dan is tractor pulling niks vreemds voor jou. Termen als Full Pull en Floating Finish zijn bekend. Ook weet jij wel al dat er verschillende competities en gewichtsklassen die worden gehanteerd tijdens een Trekker Trek. 

Maar ga jij als bezoeker naar een Trekker Trek? Of als deelnemer?  Hoe zou het zijn om volgend jaar zelf achter het stuur te zitten van de trekker, gas te geven en proberen 110 meter af te leggen! 

Tijdelijk geven we € 150 korting op een tractoropleiding. Schrijf je in voor een vrijblijvende proefles en laat je adviseren welk pakket bij jou past. 

> Inschrijven vrijblijvende proefles

> Meer informatie over het tractorrijbewijs

 

Tractor Pulling, deelnemen Trekker Trek? - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020