Open dag zondag 14 april 2019
  • open dag zondag 14 april 2019

Open dag zondag 14 april 2019

Op zondag 14 april zal het op onze vestiging in Elsloo weer gezellig druk zijn. Onze verschillende rijopleidingen presenteren zich. Veel medewerkers van alle vestigingen zullen aanwezig zijn en je willen informeren over onze theoriecursussen, rijopleidingen, beroepsopleidingen en nascholingscursussen. Instructeurs zijn aanwezig en geven verschillende (proef)lessen. 

> Dus schrijf je in en kom langs!

Deze dag is jouw kans om goed kennis te maken met ons. Die dag geven we je ook iets extra's. Want serieuze leerlingen en kandidaten worden beloond. Als je tijdens de open dag een pakket aanschaft dan krijg je wel tot € 150 korting.

Proeflessen en kortingen tijdens de open dag!

Of het interessant is om te komen naar de open dag? En of! Kortingen tot wel € 150 geven we op pakketten. Alleen tijdens de open dag geniet je van dit voordeel. Dus volg een proefles met korting en schaf een pakket aan met korting, gewoon doen dus! Na de proefles tijdens de open dag volg je je vervolgrijlessen overal in Limburg

Inschrijven proefles, keuze opleiding 

Jouw voordeel

> Motor proefles € 25  Tot € 150 korting op je rijlessen of € 100 korting en gratis theoriepakket
> Auto proefles GRATIS Van € 1799 voor € 1699: 30 rijlessen, proefexamen, CBR praktijkexamen, online praktijkbegeleiding + 2 gratis rijlessen!
> Scooter proefles GRATIS Tot € 50 korting op pakket
> Aanhangwagen proefles GRATIS Tot € 50 korting op pakket
> Vrachtwagen en bus proefles € 35Tot € 150 korting op rijlespakket
> Heftruck proefles GRATISTot € 50 korting op pakket
> Tractor proefles € 35Tot € 100 korting op pakket
VaarbewijsTot € 25 korting op opleiding
Taxi Tot € 50 korting op pakket
Camper C1Tot € 100 korting op pakket

 

Theorielessen, doe er je voordeel mee!

Leren klinkt niet zo leuk. Maar is wel vaak nodig om uiteindelijk een rijbewijs te halen. Om je door deze fase van het leerproces te slepen verzorgen wij theorielessen voor motor en auto. Ook tijdens de open dag kun je in de middag gratis aanschuiven bij een motor theorieles of een auto theorieles. Dus ben je net begonnen met leren of ben je het van plan? Kom dan langs!

> Inschrijven theorielessen voor motor of auto

 

Opendag zondag 14 april 2019 - Nieuws Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020