Verkeersregels, ken jij ze nog allemaal?
  • verkeersregels, ken jij ze nog allemaal?

Verkeersregels, ken jij ze nog allemaal?

In de loop van de jaren verandert alles, ook verkeersregels. 

Doordat het straatbeeld verandert, veranderen ook de verkeerssituaties en daarbij de verkeersborden en verkeersregels. Voor bijna elk rijbewijs moet je naar een rij-examen ook een theorie-examen positief afronden. Maar eenmaal het rijbewijs gehaald, je kennis wordt niet meer getoetst. 

Wel een beetje raar. Want te bedenken dat de oude generatie van nu toen zij klein waren, niet voor ogen hadden dat ze zelf een auto zouden kunnen aanschaffen. Nu, 70 jaar later, staan er veelal twee auto's voor de deur, rijden er scooters en brommobielen op straat en zien we fietsers en speed pedelecs terugkomen in het straatbeeld. Wellicht zijn herexamens te zware toetsing, maar een opfriscursus kan iedereen wel gebruiken. Zo dacht het VVN erook over. Ze hebben vier verschillende toetsen gemaakt, voor de automobilist, fietser, scootmobielgebruiker en voetganger.

VVN Opfriscursus

Toets je kennis over de verkeerregels, ben benieuwd hoe jij het eraf brengt!

> Ga naar VVN Opfriscursus

Ken jij alle verkeersregels - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020