Onverslagen goed! We leveren toppers
  • onverslagen goed! we leveren toppers

Onverslagen goed! We leveren toppers

Wat een nieuws, met grote letters in de krant en te vinden op het internet: "Rij-examinator zei al 1700 keer: 'Stop maar, dit heeft geen zin'". Maar dit geldt niet voor ons, we hebben niet meegemaakt dat een examinator één van onze autoleerlingen vroegtijdig heeft laten stoppen. 

Vooraf duidelijkheid

We beginnen onze rijopleidingen standaard met een vrijlblijvende proefles. Na deze proefles krijgt elke leerling/ kandidaat een advies over het rijlespakket waarvoor de persoon in aanmerking komt. Gemiddeld ligt het aantal rijlessen, volgens het CBR, voor een autorijbewijs op 38 rijlessen. Onze instructeurs kunnen door hun ervaring realistische adviezen geven. We bieden rijlespakketten met verschillend aantal rijlessen, dus passend voor iedereen. 

Examenniveau bereikt dan pas op examen

Een schatting blijft een schatting. Gedurende de rijopleidng houden onze instructeurs dan ook de voortgang van de leerlingen bij. In het praktijkbegeleidindsboekje kan iedereen , leerling, ouders en instructeur, duidelijk zien wanneer het examenniveau logischerwijs bereikt gaat worden. De leerling gaat dan pas ook op examen. 

Vroegtijdige stop

Het feit dat een examinator vroegtijdig een rij-examen stopt, is heftig. Voor een leerling is dit een duidelijk ingrijpen en signaal dat het rij-niveau zeer slecht is. Het vertrouwen krijgt een deuk hierdoor. Maar ook voor de rijschool is het een negatief signaal. In Limburg ligt procentueel het aantal vroegtijdige stops lager als in de rest van Nederland. Daar heeft Osseforth Opleidingen zijn steentje aan bijgedragen. Uiteraard zijn alle rij-examens uitgereden! 

Onverslagen goed, toppers! - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020