Motoractiviteiten in Elsloo en Heerlen
  • motoractiviteiten in elsloo en heerlen

Motoractiviteiten in Elsloo en Heerlen

Osseforth Motorpoint, onderdeel van Osseforth Opleidingen, organiseert in het najaar verschillende activiteiten. 

Motoropstapdagen

Op zaterdag 1 september kun je op onze vestiging in Heerlen terecht voor de eerste motoropstapdag in het najaar. Drie weken later, zaterdag 22 september, ben je welkom in Elsloo voor de motoropstapdag. Tijdens deze dagen heb je de kans om een voordelige proefles te volgen. 

Bevalt het motorrijden je? Maar twijfel je toch nog om te starten met een motorrijopleiding? Dat hoeft niet. We willen je namelijk graag over die streep trekken en bieden je die dag dan ook een motorrijlespakket aan met € 150 korting!

Via de Motoropstapdag-pagina van de Osseforth Motorpoint website kun je je vanaf donderdag 16 augustus inschrijven voor de motoropstapdag in Heerlen. Vanaf vrijdag 7 september bieden we de mogelijkheid om je in te schrijven voor de motoropstapdagen in Elsloo. 

Motor nazomerrit 

Ben jij al een ervaren motorrijder? Of heb je pas net je motorrijbewijs? Dan houd alvast zondag 30 september in je agenda vrij. Via Facebook, deze website maar ook via die van Osseforth Motorpoint, zullen we hierover meer berichten. 

Motoractiviteiten september 2018 Elsloo en Heerlen - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020