Gratis webinar auto theorie dinsdag 3 juli om 16:00
  • gratis webinar auto theorie dinsdag 3 juli om 16:00

Gratis webinar auto theorie dinsdag 3 juli om 16:00

Moet jij nog je auto theorie-examen halen? Dan volg de gratis webinar van Alletheorieboeken.nl. In een half uur weet jij  weer meer over de auto theorie. 

Programma webinar dinsdag 3 juli 16:00

De webinar kun je online volgen op je pc, laptop of tablet. Meld je vooraf aan en log dan net iets voor 16:00 in. Want de webinar start om precies 16:00. 

Het is natuurlijk niet mogelijk om de gehele auto theorie uit te leggen in een half uur. Daarom zijn er drie onderwerpen uitgekozen en deze zullen in de webinar behandeld worden. 

  • Militaire colonnes
  • Snelheid en volgafstand
  • Wegmarkering

Het is ook mogelijk om vragen te stellen aan de docent. 

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Theoriedocent  Theo 

De webinar wordt gegeven door Theo. Hij is rij-instructeur en theoriedocent voor de auto rijopleiding. Hij is werkzaam bij Osseforth Opleidingen en deelt zijn kennis met jou tijdens een webinar georganiseerd door Alletheorieboeken.nl.

Webinar auto theorie

Deze webinar auto theorie is een samenwerking tussen Osseforth Opleidingen en Alletheorieboeken.nl. Als je auto theorie-examen voor de deur staat, komt deze webinar precies op het juiste moment op je pad! Een webinar kun je overal volgen want deze online theorieles kun je bekijken op je pc, laptop en tablet. Je moet je wel even van te voren aanmelden. De webinar is gratis dus doe je voordeel hiermee!

Alletheorieboeken.nl

Osseforth Opleidingen verzorgt samen met Alletheorieboeken.nl deze webinar. Bij Alletheorieboeken vind je naast theorieboeken voor het leren van de auto theorie, ook online omgevingen en zelfs een luisterboek om je theorie te leren. Om te oefenen kun je kiezen uit oefenboeken, USB-sticks met oefenexamens en online oefenen door in te loggen op een online leeromgeving. 

Naast studiemateriaal voor het leren van de auto theorie biedt Alletheorieboeken.nl studiemateriaal voor elk rijbewijs. Ook vind je in deze webshop studiemateriaal voor de beroepschauffeur. 

Webinar auto theorie 3 juli - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020