Verbouwing en uitbreiding vestiging Sittard-Geleen
  • verbouwing en uitbreiding vestiging sittard-geleen

Verbouwing en uitbreiding vestiging Sittard-Geleen

De vraag naar chauffeursopleidingen voor het vrachtwagenrijbewijs en busrijbewijs groeit. Daarmee ook de vraag naar nascholingscursussen voor de chauffeursopleidingen. Dit heeft Frank Osseforth doen besluiten om te starten met een verbouwing van de vestiging Sittard-Geleen. Na de verbouwing is Osseforth Opleidingen klaar voor de toekomst. Meer cursussen kunnen we dan verzorgen en ook de faciliteiten zijn verbeterd. 

Werk in uitvoering

De komende weken zal er verbouwd worden op onze vestiging in Elsloo. In het "Multi"-gebouw vinden de meeste bouwwerkzaamheden plaats. Daar zul je dan ook de meeste hinder ondervinden. Daarom proberen we alle cursussen zo veel mogelijk te laten plaatsvinden in het hoofdgebouw. 

Resultaat na de verbouwing

  • Twee nieuwe en ruime theorielokalen
  • Vernieuwde ruimte om te lunchen
  • Uitgebreidere sanitaire voorzieningen 
Verbouwing vestiging Sittard-Geleen - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020