Veel bedrijvigheid tijdens de NKC rijvaardigheidstraining
  • veel bedrijvigheid tijdens de nkc rijvaardigheidstraining

Veel bedrijvigheid tijdens de NKC rijvaardigheidstraining

Op vrijdag 6 oktober stond de parkeerplaats van de voormalige Peppermill niet vol met motoren en auto's, maar met campers! Waar je ook keek ze stonden overal. 

In samenwerking met NKC Nederland en BOVAG organiseerden we een unieke camper-rijvaardigheidstraining. Deze dag stond in het teken van het veilig camperrijden. Op ons eigen grote oefenterrein aan de Beitel was het een en al bedrijvigheid. 

Welkom bij de camper-rijvaardigheidstraining

Welkom 

In de ochtend werden alle camperaars welkom geheten door onze rij-instructeur Theo. Hij vertelde in het kort hoe de dag eruit zou komen te zien. Iedereen had er zin in. Naast een stuk uitleg en het delen van informatie die handig is voor camperliefhebbers, lag de nadruk die dag op de praktijk.

Oefenen, oefenen en oefenen

Verschillende handelingen werden die dag geoefend onder toezicht van onze instructeurs. De camperaars gingen met name het inparkeren oefenen, ontwijken van obstakels (pionnen en palen) en gebruik maken van de campertechnologie (sensoren). 

Oefeningen uitvoeren met de camper
Leerzaam en gezellig deze trainingsdag

Leerzame en gezellige dag

Tijdens de trainingsdag heeft iedereen 14 verschillende opstellingen op het terrein geoefend. Alle essentiële technieken die nodig zijn om een camper te besturen zijn beslist aan bod gekomen. Deze camperaars kunnen we met vol vertrouwen terug de weg opsturen. 

Wat een succes was de NKC-rijvaardigheidstraining!

 

Camperrijvaardigheidstrainingen door het hele land

Wil je ook eens deelnemen aan een training? Bekijk de website van NKC voor de data van geplande trainingen door het hele land. 

Impressie NKC camper rijvaardigheidstraining bij Osseforth Opleidingen
Succesvolle NKC campertraining - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020