Motoropstapdag 2 september Osseforth Motorpoint Heerlen
  • motoropstapdag 2 september osseforth motorpoint heerlen

Motoropstapdag 2 september Osseforth Motorpoint Heerlen

De motoropstapdag in Heerlen komt er weer aan. We openen in Heerlen de deuren voor aankomende motorrijders! Ons Osseforth Motorpoint team staat voor je klaar. Dus schrijf je in voor een motorproefles.Bevalt het motorrijden? Schaf dan meteen een motorrijlespakket aan tot € 150 korting. 

Scherp geprijsde motor proefles

Op zaterdag 2 september starten op het hele uur de gehele dag speciaal geprijsde motorproeflessen. Tijdens de motoropstapdag betaal je voor een proefles geen € 60 maar slechts € 15! Altijd al eens willen ervaren hoe het is rijden op een motor? Dan schrijf je snel in op de website van Osseforth Motorpoint. Want vol=vol.

De motorproefles tijdens de motoropstapdag vindt plaats op het afgesloten motoroefenterrein op de Beitel in Heerlen. Je kunt hier op het gemak en in alle veiligheid de beginselen van het motorrijden leren. Tijdens een motor proefles wordt eerst aandacht besteed aan de motor zelf en het gebruik hiervan. Daarna leer je gas te geven en te remmen. De motorinstructeur bekijkt hoeveel gevoel je hebt voor het motorrijden en bepaalt ter plekke welke figuren je mag en kan rijden. De instructeur maakt aan het einde van de motor proefles een schatting van het aantal motor rijlessen dat je nodig zult hebben voor het behalen van het motorrijbewijs. 
 

Korting op motorrijlespakket

Bevalt de motor proefles? Zin om nog meer motor te gaan rijden? Dan beslis nog dezelfde dag en ontvang tot € 150 korting op jouw motorrijlespakket. 

Motoropstapdag 2 september Heerlen - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020