Origineel vaderdagcadeau nu met korting!
  • origineel vaderdagcadeau nu met korting!

Origineel vaderdagcadeau nu met korting!

Aftershave, bierpakket, nieuwe sokken... 

Jouw vader of partner verdient het om eens extra verwend te worden op zondag 18 juni. Het is dan vaderdag en ook dit jaar wil je hem weer een leuk cadeau geven. Heb je al eens gedacht om een Motor Experience te geven? Of heeft hij plannen om een caravan te kopen? Geef dan een BE proefles met de aanhangwagen

Motor Experience € 79Proefles BE € 39,50

 

Geef een Motor Experience cadeau!

Heeft je vader of partner het al eens gehad over motorrijden? Maar heeft hij de stap nog niet gezet? Dan is dit hét ideale vaderdag cadeau dat jij hem kunt geven. Tijdens de Motor Experience leert hij de beginselen van het motorrijden. De Motor Experience is vrijblijvend, je zit dus niet vast aan een rijopleiding. Normaal kost een Motor Experience € 95 maar omdat het vaderdag is betaal jij slechts € 75! Aarzel dus niet en geef een middag die hij niet meer vergeet. 

De Motor Experience wordt gegeven op onze twee vestigingen, Elsloo en Heerlen. Hier liggen onze eigen afgesloten motoroefenterreinen. Zodat je vader in zijn eigen tempo veilig kan motorrijden. 

Geef een Motor Experience

 


Of laat je vader of partner ervaren het rijden met een aanhangwagen

Rijden met een aanhangwagen achter de auto lijkt makkelijk maar verschilt enorm met het rijden zonder aanhangwagen. Geef je vader of partner een proefles met de aanhangwagen cadeau. De proefles kan hij volgen vanaf onze twee vestigingen, Elsloo en Heerlen. Nu met korting speciaal voor vaderdag van € 49,50 voor € 39,50!

Geef een proefles aanhangwagen

 

 

Kies je vaderdag cadeau

Reserveer een Motor Experience of proefles aanhangwagen voor 19 juni. En je verrast je vader of partner met een cadeau dat hij helemaal niet verwacht. 
Hij zal tijdens de Motor Experience op een motor stappen en de beginselen van het motorrijden leren. Kies je voor de proefles aanhangwagen? Ook dan gaat hij meteen zelf aan de slag. Rijden met een aanhanger verschilt wel degelijk met het "gewone" rijden zonder aanhangwagen. 

Overige bijzonderheden

  • De korting geldt als je online inschrijft tussen 6 juni en 19 juni 2017
  • Maximaal één vaderdagactie per persoon
  • Niet in combinatie met overige acties
  • Korting is niet inwisselbaar tegen contanten
Vaderdag, Motor Experience of proefles BE - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020