Tijd voor feest! Kwartaalcijfers CBR rijschoolgegevens bekend
  • tijd voor feest! kwartaalcijfers cbr rijschoolgegevens bekend

Tijd voor feest! Kwartaalcijfers CBR rijschoolgegevens bekend

Na elk kwartaal maakt het CBR de examenresultaten bekend van alle rijscholen. Het CBR publiceert het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen per rijschool. 

In de regio Sittard-Geleen zijn vijf autorijscholen actief met meer dan 100 eerste examens het afgelopen jaar. Hiervan zijn twee rijscholen zo groot dat ze meerdere rijopleidingen aanbieden en zelfs nascholing voor beroepschauffeurs. Eén van die opleiders zijn wij. En uit de resultaten van het CBR komt duidelijk naar voren dat ons slagingspercentages eerste examens voor de autorijopleiding voor de regio Sittard-Geleen maar liefst tot 30% hoger ligt dan onze conculega's! 

Kwartaalcijfers CBR autorijopleiding slagingspercentages eerste examens

Geïnteresseerd naar het hele overzicht van slagingspercentages voor het eerste autorijexamen in de regio Sittard-Geleen? Bekijk de pagina van het CBR voor meer informatie.

Trots op dit resultaat

Dit resultaat hebben we uiteraard te danken aan de goede inzet van al onze medewerkers. Niet alleen onze rij-instructeurs ontvangen alle lof maar ook de administratie en de planners. Iedereen zet toch net dat extra stapje om onze kandidaten zo goed mogelijk te helpen aan het autorijbewijs. 

Feest kwartaalcijfers CBR uitstekend - Osseforth nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020