Vrachtwagenrijlessen op locatie Heerlen voormalig Peppermill-terrein
  • vrachtwagenrijlessen op locatie heerlen voormalig peppermill-terrein

Vrachtwagenrijlessen op locatie Heerlen voormalig Peppermill-terrein

Vanaf maart is onze locatie in Heerlen in gebruik. Op het voormalige parkeerterrein van de Peppermill is weer veel bedrijvigheid. Je ziet motoren rijden op het motoroefenterrein en lesmotoren de openbare weg op rijden met de instructeur op de volgmotor erachteraan. Binnenkort zul je ook vrachtwagens tegenkomen.

Interesse in het leren rijden van de vrachtwagen? Schrijf je dan in voor een vrachtwagen proefles van 2 uur voor € 95!

Inschrijven proefles Heerlen

 


Begin met vrachtwagenrijlessen vanaf vestiging Heerlen

Onze hoofdvestiging Sittard-Geleen verzorgt al jaren rijlessen voor het vrachtwagenrijbewijs. Vanaf 28 maart is het ook mogelijk om vrachtwagen rijlessen te nemen vanaf onze locatie in Heerlen. Dus woon je in Parkstad omgeving Heerlen en Kerkade? Kom dan voor vrachtwagen rijlessen naar de Beitel 94 in Heerlen!

Om het vrachtwagenrijbewijs te halen moet je miminaal 21 jaar oud zijn. Wil je beroepsmatig aan de slag als vrachtwagenchauffeur dan is de minimumleeftijd vastgesteld op 18 jaar. Je start met je rijopleiding voor de vrachtwagen met een vrijblijvende proefles. Deze proefles duurt in totaal 2 uur, inclusief evaluatiegesprek. Tijdens de proefles krijgt de instructeur een beeld van je leervermogen. Na afloop ontvang je een advies met het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben voor het vrachtwagenrijbewijs te halen. Je kunt 1 of 2 maal per week rijlessen of kiezen voor de snelcursus. Deze snelcursus is erg intensief, binnen 5 dagen tot 10 weken heb je de rijopleiding afgerond. Voorwaarde voor de snelcursus is dat je de theorie vakbekwaamheid deel 1 en 2 al met succes hebt afgerond.

> Meer informie over het vrachtwagenrijbewijs C
> Meer informatie over het vrachtwagenrijbewijs C1
> Meer informatie over het vrachtwagenrijbewijs met oplegger CE
> Meer informatie over ADR en LZV cursus

Rijlessen vrachtwagen nu ook in Heerlen - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020