Examenstress? Volg de gratis training om je stress te verminderen
  • examenstress? volg de gratis training om je stress te verminderen

Examenstress? Volg de gratis training om je stress te verminderen

Iedereen kent het wel, zenuwen hebben voor een toets is niet gek. Belangrijk is wel dat je goed voorbereid op examen gaat. Dan weet je rationeel dat je de toets kunt halen en dan worden de zenuwen die je voelt minder.

Maar als je faalangst hebt kun je nog zo goed leren en rijlessen nemen... Het is dan voor jou moeilijk om je zenuwen de baas te blijven. Je bent niet de enige die dit heeft. Een grote troost, maar daarmee heb je je theorie en praktijk voor het autorijbewijs nog niet gehaald. Daarom organiseren wij een gratis training Verminder je examenstress!

Inschrijven training

 

 

Leer gratis omgaan met examenstress

Zowel het theorie- en praktijkexamen voor het autorijbewijs zijn beide momentopnamen. En daar wringt nu juist de schoen. Toetsing van momentopnamen zorgt voor examenstress. De een kan er beter mee overweg dan de ander. Om iedereen een goede kans te bieden verzorgen wij een training en leer je hoe om te gaan met examenstress.

Je bent van harte uitgenodig op donderdagavond 13 april op onze vestiging in Elsloo. Kom samen met een vriend(in) of je ouder(s) naar de gratis training en leer hoe je het beste om kunt gaan met examenstress. 

Programma Training Verminder je examenstress

Voor wie Leerlingen autorijbewijs en ouders
Wanneerdonderdag 13 april 2017
WaarBusiness Park Stein 165 in Elsloo
Hoe laat19:00 - 21:00
KostenGratis maar inschrijven verplicht

Inschrijven training

 

Training Verminder je examenstress - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020