Nieuw motorseizoen, tijd voor de motoropstadag
  • nieuw motorseizoen, tijd voor de motoropstadag

Nieuw motorseizoen, tijd voor de motoropstadag

Niet meer aarzelen maar doen!

Is motorrijden wel iets voor mij? Het is gevaarlijker dan autorijden, toch? En duur... 

Het motorseizoen begint weer. En ja dan begint het ook weer te kriebelen. Neem je nu wel of niet de stap om met motorrijlessen te beginnen. Je hebt allemaal je bedenkingen, maar geen zorgen! Onze motoropleiding is zo gedegen opgezet dat je veilig leert motorrijden. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en je gaat bij ons de openbare weg op als je er écht klaar voor bent. 

Met de motoropstapdag op zaterdag 11 maart, geven we jou en iedereen de mogelijkheid om tegen een wel zeer klein prijsje kennis te maken met het motorrijden. Dus kijk in je agenda en schrijf je in voor de motoropstapdag bij onze hoofdvestiging in Elsloo. 

Inschrijven proefles

 


Motoropstapdag zaterdag 11 maart

Twee keer per jaar verzorgen wij een motoropstapdag. Zaterdag 11 maart openen we het motorseizoen met onze eerste motoropstapdag. Die dag kun je voor slechts € 15 een motorproefles volgen op het afgesloten motoroefenterrein in Elsloo. Dit motoroefenterrein is eigendom van Osseforth Opleidingen en daardoor vrij van alle verkeer, zodat je ongestoord de beginselen van het motorrijden kunt leren. Ook zullen er speciaal die dag oefeningen uitgestald staan die je ook bij het CBR-examen moet uitvoeren. Je maakt op de motoropstapdag eenvoudig kennis met alle facetten van het motorrijden en het rijlessen. Je maakt ook meteen kennis met de manier van les geven door onze motorinstructeurs.

Jouw voordeel deze dag

  • Motorproefles van € 60 voor € 15
  • € 150 korting op je rijlespakket voor snelle beslissers!

Dus schrijf je snel in! Wacht niet te lang want er zijn beperkte plekken beschikbaar. 

Inschrijven proefles

 


Details motoropstapdag Elsloo

Wanneer:Zaterdag 11 maart 2017
Waar:Business Park Stein 165
Hoe laat:van 9:00 -16:00 uur
Kosten:van € 60 voor € 15
Duur proefles:90 min (60 min motorrijden)

 

Motoropstapdag 11 maart - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020