Vandaag in het nieuws, koop Peppermill
  • vandaag in het nieuws, koop peppermill

Vandaag in het nieuws, koop Peppermill

Het persbericht over onze koop van de Peppermill is overgenomen door 1Limburg en wijLimburg. Onderstaand kun je het originele persbericht lezen. 

Persbericht Stein, dinsdag 21 februari 2017

Discotheek Peppermill wordt motoroefenterrein

Osseforth Opleidingen heeft een 1,3 hectare groot terrein in Heerlen gekocht. De locatie is voor velen bekend, het betreft de voormalige discotheek de Peppermill. De discotheek heeft in 2014 zijn deuren moeten sluiten en krijgt nu een nieuwe bestemming.

Osseforth Opleidingen zal het gehele parkeerterrein gebruiken voor het geven van motorrijlessen. Dit nieuwe motoroefenterrein is anderhalf keer zo groot als het bestaande oefenterrein in Elsloo dat vanaf 2004 in gebruik is. Het CBR huurt vanaf 22 februari het nieuwe terrein. Dit terrein behoort dan tot één van de drie officiële terreinen waar een kandidaat in Limburg terecht kan voor het examenonderdeel AVB van het motorrijbewijs.

Het pand zelf, met uitzondering van het voormalig restaurant, is ook eigendom van Osseforth Opleidingen. Een klein gedeelte van het pand zal volgende maand volledig opgeknapt zijn. De uitstraling van de discotheek wordt zoveel mogelijk in stand gehouden. De vernieuwde ruimte zal worden gebruikt voor ontvangst van motorleerlingen en het geven van theorielessen. Voor de overige ruimte van het pand is Osseforth Opleidingen in overleg met een huurder.

Persbericht koop Peppermill - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020