Word chauffeur, nú met baangarantie!
  • word chauffeur, nú met baangarantie!

Word chauffeur, nú met baangarantie!

Dit is hét moment om in te stappen

Denk jij erover na om beroepschauffeur te worden? Dan SCHAKEL SNEL! en schrijf je in voor een informatieavond bij jou in de buurt. Want ook dit jaar voorziet het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) een grote vraag naar vrachtwagenchauffeurs. Het STL wil jou dan ook helpen om beroepschauffeur te worden. 

Word nú beroepschauffeur 

  • profiteer van 90% vergoeding van je lesgeld, SOOB-subsidie
  • baangarantie, diploma op zak en meteen aan de bak

Bezoek de informatieavond

Elke informatieavond staan enkele (toekomstige) werkgevers uit de regio centraal. Op de informatieavond krijg je uitleg over de opleiding en het vak van beroepschauffeur. Enthousiast geraakt? Je krijgt meteen de mogelijkheid om een sollicitatiegesprek te voeren. Bereid je hierop goed voor. Lees meer over het gewenste profiel op de website van STL.

90% Vergoeding op het lesgeld

Als je dit jaar kiest om de opleiding tot vrachtwagenchuffeur te volgen dan profiteer je van veel voordeel. Maar liefst 90% van de opleidingskosten wordt vergoed. Bezoek de website van STL voor meer informatie over de kosten.

Baangarantie

Na je opleiding kun je meteen aan de slag als beroepschauffeur. In overeenstemming met je toekomstige werkgever is het zelfs mogelijk om al eerder in dienst te treden in een andere rol. Als je de opleiding eenmaal hebt afgerond start je als chauffeur. Een groot voordeel, je kent het bedrijf dan al!

SCHAKEL SNEL!

Bekijk de website van STL voor meer informatie of schrijf je direct in voor een informatieavond.  

Osseforth Opleidingen erkend SOOB-opleider

  • Breed opleidingsaanbod voor vrachtwagenchauffeurs, ook ADR en LZV-cursus
  • De opleider voor nascholing van chauffeurs, code 95 
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,8 via Springest
  • CBR-erkende gecertificeerde opleider
  • Dé trendsetter in rijopleidingen al meer dan vier decennia lang!
Beroepschauffeur met baangarantie in Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020