Vanaf 2017 verschillende nascholingsweken voor beroepschauffeurs
  • vanaf 2017 verschillende nascholingsweken voor beroepschauffeurs

Vanaf 2017 verschillende nascholingsweken voor beroepschauffeurs

In het nieuwe jaar bieden we verschillende type nascholingsweken aan. Zo begint 23 januari de nascholingsweek met het thema Logistiek. In een week tijd leert u veilig te werken met de heftruck en reachtruck. Daarnaast komt het onderwerp VCA aan bod. Het praktijkgedeelte van deze week heeft als onderwerp Rijoptimalisatie.

Maandag 13 maart begint de algemene nascholingsweek. De cursussen VCA, Fysieke belasting, EHBO en Lading zekeren behandelen onderwerpen als veiligheid, preventie en de lading. De 7 uren praktijk behandelt het onderwerp Rijoptimalisatie. 

Bekijk de pagina Nascholingsweek 35 uur voor meer informatie over voordelig je code 95 halen. 

Osseforth Opleidingen dé trendsetter in opleidingen!

Vorig jaar startten we met het aanbieden van het 35-uurs nascholingspakket. Dit pakket biedt u de flexibiliteit om zelf de nascholingscursussen te kiezen uit ons gehele nascholingsaanbod. Als u ervoor kiest om alle 35 uur nascholing bij ons te komen volgen, geven wij u voordeel. Wij bieden u een week lang nascholing vanaf € 750,-.  

Dit jaar bieden we ook nascholingsweken aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen een week alle 35 uur verplichte nascholing, die nodig is voor code 95, heeft gevolgd. Vanaf 2017 bieden we verschillende soorten nascholingsweken aan. 

We proberen altijd ons opleidingsaanbod zo vorm te geven dat het het beste aansluit op de wensen van u als klant!

 

Nascholingsweken 2017 ook thema Logistiek - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020